Horoscop 30 noiembrie 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 30 noiembrie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru luni.

29 nov. 2015, 17:18
Horoscop 30 noiembrie 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 30 noiembrie 2015 – Berbec

Daca stai inchis in tine si analizezi pe toate fetele cine stie ce problema care te obsedeaza, fii sigur ca va fi o zi posomorata. Ai in preajma ta persoane mult mai tonice si mai vesele care te invita in aventura lor, dar daca tu refuzi orice ocazie de a te simti bine, cum ai vrea sa depasesti acea stare? Iesi din casa, din spatiul trist in are te-ai retras de unul singur impovarat de griji care nu-si au rostul. Apar suficiente motive de distractie in preajma ta pe care merita sa le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar in fiecare zi: o invitatie la plimbare o iesire in natura, o discutie la telefon. Chiar daca nu ai chef la prima vedere, pofta vine mancand!

Horoscop 30 noiembrie 2015 – Taur

Cine spune ca, de la o varsta, nu mai ai de invatat? Toata viata e un studiu continuu, ca atare nu te opri din intrebat, din explorat, din invatat! Si azi apare o situatie din care ai enorm de aflat si iata inca o experienta acumulata, pusa acolo, deoparte, in bagajul tau de informatii si cunostinte folositoare. Esti de acord ca nu trebuie niciodata sa ii inchizi mintea, urechile si inima pentru ca, din tot ce intalnesti clipa de clipa in calea ta, mai descoperi ceva util de pastrat in memorie. E o placere sa fii inca elev la scoala vietii!

Horoscop 30 noiembrie 2015 – Gemeni

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspciunile. De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot increderea deplina si rabdarea de a evolua pas cu pas pana la victoria finala? Ba da, deci scoate de la naftalina, din nou, aceste resurse: le ai, foloseste-le!

Horoscop 30 noiembrie 2015 – Rac

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Mai multe detalii pe revista Teo