Horoscop: Ce dar ai primit din partea zodiei tale

Astrele au pregatit cate undar special pentru fiecare dintre noi. Descopera si tu care este cadou din partea zodiei tale.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 14:24
Horoscop: Ce dar ai primit din partea zodiei tale

Berbec – Darul curajului

Pe langa incapatanarea nativa a berbecilor, acestia au multe alte calitati ce le dezvolta o personalitate de exceptie odata ce ajungi sa ii cunosti asa cum trebuie. Sunt foarte buni prieteni, mereu dispusi sa ofere ajutorul atunci cand pot si atunci cand li se cere asta. Apreciaza foarte mult sinceritatea si onestitatea celor din jur, asa ca nicioata nu ar trebui sa incercati sa ii mintiti pe nativii zodiei berbec.

In momentul nasterii, astrele le-au daruit nativilor zodiei berbec darul nepretuit al curajului astfel incat ei intotdeauna vor experimenta lucruri noi, vor incerca sa faca tot ceea ce vor, vor merge pana in panazele albe daca va fi nevoie, si nu se vor impiedica de temeri nefundamentate.

Taur – Darul rabdarii

Taurii sunt prin definitie peronalitati foarte realiste si stiu intotdeauna ce au de facut pentru a obtine ceea ce vor sau pentru a ajunge acolo unde vor. Le place ca totul sa fie in ordine si au rabdarea necesara cu care rezolva tot ceea ce isi propun. Adesea pot avea o atitudine rece si distanta, insa revin rapid la ganduri bune si apeleaza la simtul umorului care reuseste sa ii scoata din situatiile dificile sau neplacute.

La nastere, astrele le daruiesc nativilor zodiei taur darul pretios al rabdarii ceea e ii face pe acestia sa nu se grabeasca atunci cand au de luat decizii si hotarari importante. De asemenea, rabdarea ii ajuta adesea sa depaseasca situatiile dificile.

Gemeni – Darul comunicarii

Nativii zodiei gemeni sunt foarte sociabili si curiosi din fire, asa ca vor avea tot timpul un set de intrebari pregatite pentru a afla cat mai multe despre oamenii cu care intra in contact sau cu situatiile cu care se intalnesc. Le place intotdeauna sa fie la curent cu toate noutatile si cu ultimele stiri in materie de tot ceea ce ii inconjoara si nu sunt suprinsi niciodata nepregatiti.

Darul comunicarii este darul ce le-a fost dat nativilor la nastere din partea astrelor, iar acesta ii ajuta sa isi dezvolte foarte bine personalitatea si viata sociala. Isi fac usor cunostiinte in toate domeniile si reusesc sa se inteleaga usor cu oamenii din jur.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.