Horoscop. Ce tip de accident îţi poate pune viaţa în pericol, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Dacă ştii la ce evenimente neplăcute este predispusă zodia ta, vei reuşi să le eviţi mult mai uşor. Află-le!

07 apr. 2014, 20:58
Horoscop. Ce tip de accident îţi poate pune viaţa în pericol, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai mare grijă la loviturile din zona capului, ele îţi pot aduce grave probleme. Uite-te pe unde mergi şi ai grijă la gradul de risc al activităţilor pe care le încerci. Evită săritul cu paraşuta şi fii mai atentă în viaţa de zi cu zi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Trebuie să fii mai responsabilă, şi dacă nu te gândeşti la tine, atunci gândeşte-te la cei din jurul tău. Eşti un pericol la volan, şi chiar dacă conduci excepţional, ai nevoie de adrenalină tot timpul. Nu mai trece pe roşu şi fii atentă la pietoni, nu ai vrea să dai de necaz.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Înainte de toate, trebuie să ţii cont de reguli, fie ele ca pieton, fie ca şofer. Nici în parc nu îţi place să aştepţi după lume sau să îi ocoleşti, aşa că dacă mergi pe role îţi trebuie o atenţie sporită. Înarmează-te cu răbdare şi nu face ca ativităţile relaxante să devină motiv de nervi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti grăbită tot timpul, aşa că nu ar fi exclus să ai parte de o nenorocire chiar în propria baie. Ai grijă să nu aluneci, să nu dai foc la ceva, iar apoi să nu ştii cum să ieşi din situaţie. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Îţi place să ieşi în evidenţă, şi pentru a atrage atenţia celor din jurul tău eşti capabilă să îţi pui şi viaţa în pericol. Nu ar fi exclus să ai un accident de motocicletă, tocmai pentru că vrei să-l dai gata pe cel care te-a invitat să o faci.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte precaută, chiar exagerezi uneori cu asta.  Însă trebuie să ştii că deşi nu eşti tu de vină, alţii îţi pot provoca necazuri. Fiind mai lentă, traficul, dar şi activităţile de zi cu zi îi pot determina pe alţii să te lovească sau să dea peste tine. Fugi din calea celor nervoşi sau grăbiţi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, chiar şi un simplu dans poate deveni periculos. Nu eşti foarte flexibilă, aşa că o mişcare greşită îţi poate provoca multe necazuri. Ai grijă la coloană, zodia ta e predispusă afecţiunilor care o au în prim-plan.

Citeşte mai mult pe eva.ro