HOROSCOP: Scuza care îţi distruge viaţa fără să îţi dai seama, în funcţie de zodie

Uneori, cu toţii inventăm scuze atunci când nu ne simţim pregătiţi să facem ceva. Din păcate, în unele cazuri aceste scuze ne pot ruina viaţa! De câte ori nu ai lăsat lucrurile pe mâine şi nu le-ai mai făcut niciodată? De câte ori nu a trecut dragostea pe lângă tine pentru că nu ai avut curajul de a spune pe cine placi? Viaţa nu e despre regrete, este despre ceea ce faci şi simţi acum!

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 14:07
HOROSCOP: Scuza care îţi distruge viaţa fără să îţi dai seama, în funcţie de zodie

BERBEC

Nu am timp!

Dacă este ceva important pentru tine, atunci ar trebui să îţi faci timp pentru acel lucru. S-ar putea să ai mult de muncă, dar îţi poţi rearanja programul astfel încât să ai timp pentru prietenii tăi, pentru relaţie sau chiar pentru o vacanţă rapidă. Nu strică niciodată să îţi prioritizezi lucrurile cu adevărat importante pentru tine şi importante în viaţă, în fond.

TAUR

Nu este momentul!

Nu poţi să aştepţi momentul perfect, pentru că vei fi într-o continuă aşteptare toată viaţa. Dacă vrei să întrebi ceva pe cineva, să te desparţi de cineva sau să ceri o mărire de salariu, atunci fă-o azi! Nu ai nevoie să aştepţi, este, pur şi simplu, o irosire de timp şi o sursă de stres.

GEMENI

Sunt prea obosită!

Nu mai sări peste antrenamente, nu mai anula planurile cu prietenii, nu mai sta acasă atunci când ai putea să ieşi în oras trăindu-ţi viaţa! Poţi să te odihneşti cât vrei apoi, dar este important să te bucuri de lucruri la timp şi, mai ales, atunci când ţi se oferă ocazia!

RAC

Se va schimba el!

Dacă eşti tratată urât, pleacă! Partenerul tău nu se va schimba în versiunea pe care ţi-ai dorit-o şi imaginat-o mereu, mai ales peste noapte. El nu va ajunge niciodată la standardele tale şi trebuie să accepţi acest lucru indiferent cât de greu ţi-ar fi la început. 

LEU

Nu vreau!

Cu toţii trebuie să facem uneori lucruri pe care nu ni le dorim. Viaţa nu e întotdeauna uşoară şi nu e mereu corect şi nici distractiv. Din păcate, trebuie să ieşi din zona ta de confort din când în când pentru a-ţi demonstra ţie şi altora că eşti o persoană capabilă care cere mai mult de la ea. 

Citeşte mai multe pe eva.ro