Imaginile ŞOCANTE ale unei prezentatoare TV… UCIGAŞE FOTO

Prezentatoarea TV Melissa Bachman a stârnit un adevărat scandal după ce a publicat o fotografie pe Twitter şi Facebook cu un leu mascul pe care l-ar fi împuşcat şi ucis chiar ea.

20 nov. 2013, 09:30
Imaginile ŞOCANTE ale unei prezentatoare TV… UCIGAŞE FOTO

La doar câteva ore după postare, o petiţie online creată de sud africanul Elan Burman, din Cape Town, îi cerea guvernului Sud African să îi interzică Melissei să mai intre în ţară.

Imaginea o înfăţişează pe prezentatoare stând pe cadavrul unui leu mascul mort, în timp ce ea ţine o puşcă în braţe şi zâmbeşte larg.

„O vânătoare incredibilă în Africa de Sud”, a scris ea pe Twitter. Imaginea a provocat însă indignarea oamenilor, care au denumit-o dezgustătoare şi rea.

Petiţia lui Burman a strâns până acum peste 330.000 de semnături. Pentru ca petiţia să fie trimisă Guvernului Sud African, mai este nevoie de încă 165.000 de semnături.  Puteţi semna petiţia AICI

„Este o contradicţie faţă de cultura acestei ţări de conservare a vieţii sălbatice, cu care se mândreşte”, a scris Burman.

Aceasta nu este, însă, primul „trofeu” de vânătoare al prezentatoarei. Ea s-a mai pozat şi înainte cu o mulţime de cadavre ale animalelor ucise chiar de ea, precum zebre sau crocodili. Ea are şi o emisiune TV, tot de vânătoare.

Leul african este o specie vulnerabilă, iar numărul exemplarelor scade extrem de rapid din cauza pierderii habitatelor, conflictelor cu oamenii şi… vânătorii. Din păcate, vânătoarea lor este încă legală în câteva ţări, precum Africa de Sud.

Lourens Mostert, managerul parcului Maroi, unde Bachman a ucis leul spune că vânătoarea a fost legală. „Nu este singurul leu vânat în Africa de Sud anul acesta”, a spus el.