Lună nouă şi eclipsă de soare pe 1 septembrie. Află cum sunt influenţate zodiile

În noaptea 1 septembrie, două fenomene astronomice vor schimba din nou destinele zodiilor. Luna nouă și eclipsa de soare! Dacă luna nouă aduce întotdeauna o schimbare în bine, cu atât mai mult cu cât se întâmplă chiar pe 1 septembrie, eclipsa de soare va face ca această schimbare să fie și mai mare în viața anumitor nativi ai zodiacului.

30 aug. 2016, 15:26
Lună nouă şi eclipsă de soare pe 1 septembrie. Află cum sunt influenţate zodiile

Iată, așadar, ce zodii sunt influențate de aceste fenomene și cum anume vor resimți ele schimbările…

Luna nouă și eclipsa de soare de la 1 septembrie aduc schimbări până la 1 martie 2017

În primul rând, este de subliniat faptul că schimbările care se produc acum nu vor dura o zi sau o săptămână, ci până la șase luni, având în vedere cât de puternică va fi energia acestor două fenomene. Drept urmare, până la 1 martie 2017, destinele mai multor zodii vor fi transformate.

Ce zodii sunt influențate direct

Fecioara este zodia care va simți cea mai mare energie în următoarea perioadă și în viața căreia se vor schimba cele mai multe lucruri, datorită faptului că fenomenul de lună nouă se va produce în această zodie. Concret, fecioarele se pot aștepta ca în următoarele șase luni să-și schimbe complet viața. Sau, dacă oricum intenționau să facă asta, ar putea avea garanția că tot ce își propun acum, vor reuși. Fie că e vorba de familie, de casă, de copii sau de serviciu, fecioarele vor simți o îmbunătățire considerabilă a calității vieții în următoarea perioadă. Vor avea energie, vor munci, vor primi laude, se vor distra și vor avea parte de o mulțime de surprize frumoase.

Peștii vor simți și ei o schimbare. Poate nu la fel de pozitivă ca fecioarele, cel puțin nu în primă fază, însă cu siguranță că, în viitorul apropiat, și în viața lor va interveni o schimbare în bine. Pentru nativii pești, perioada 1 septembrie 2016 – 1 martie 2017 este marcată de gânduri, de neliniști, de dorința de schimbare, în primă fază. Abia la începutul anului viitor, peștii vor simți primele efecte ale acestei eclipse – se vor detașa de trecut, vor pune bazele viitorului lor, vor începe practic o nouă viață, cu mintea limpede și sufletul deschis.

Citeşte mai mult pe unica.ro