Maidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de cap, câinele a fost ascuns de o familie

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 13:41 // Actualizat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 14:18 // Sursa: RTV.net

O tragedie asemănătoare ca cea a lui Ionuţ Anghel era să se petreacă zilele acestea la Craiova. Un copil de numai un an şi jumătate a fost muşcat de cap şi de urechi de un câine vagabond. Potrivit România TV, copilul a fost salvat în ultimul moment din colţii maidanezului de mama sa.

Un copil de numai un an şi jumătate din Craiova a fost muşcat de cap şi de urechi de un câine vagabond. Potrivit România TV, ancheta este blocată în momentul de faţă, întrucât câinele agresiv a fost ascuns de o famile, astfel că autorităţile nu-l pot ridica.

Imediat după ce câinele vagabond l-a muşcat pe copilul în vârstă de un an şi jumătate, cineva din zonă a luat animalul şi l-a dus pe o proprietate privată, la o casă în construcţie. Acolo, nici angajaţii Serviciului de Salubritate şi nici Poliţia Locală nu au voie pătrundă, astfel că acum câinele este la adăpost.

Citeşte şi Familia lui Ionuţ, copilul ucis de câini în Capitală, ameninţată de iubitorii de animale

Patrupedul l-a atacat pe micuţ când băieţelul se afla la plimbare cu mama sa. Câinele l-a muşcat pe acesta de ureche şi de cap, însă mama a intervenit la timp, iar leziunile nu sunt foarte grave.

Citeşte şi Referendumul privind câinii comunitari a fost anulat

8 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 14:53
Votează email 0 email
...dus atunci de urgenţă la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, unde a fost operat. Citeşte şi Maidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de cap, câinele a fost ascuns de o familie O educatoare din Timiş,...
04 oct 13:43
Votează email 0 email
...dus atunci de urgenţă la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, unde a fost operat. Citeşte şi Maidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de cap, câinele a fost ascuns de o familie O educatoare, trimisă...
12 sep 09:59
...zilele acestea la Craiova. Un copil de numai un an şi jumătate a fost muşcat de cap şi de urechi de un câine vagabond. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
11 sep 23:19
Răspunde | Votează email 2 email
Eugenio Dragota
RSINE SALE FIE LA TOTI CARE APARA CANI
11 sep 17:49
Răspunde | Votează email 3 email
marius
Sunteti un neam de avortoni de cand faceti ochi pana crapati!!!Un neam de jigodii!!!
11 sep 17:02
Răspunde | Votează email 5 email
marius
familia care a ascuns cainelke trebui sa fie dat foc la casa cu tou cu oamnei !! sau le propun sa se sinucida cu 30 lovituri de cuti in inima ! alfel le fac eu felul!
11 sep 15:16
Răspunde | Votează email 7 email
vader
identificati persoana care a luat cainele si dati-o in judecata! iar daca ridica mana sa loveasca, calcati-o in picioare, pana nu mai ramane nimic din ea! FACETI MISTO DE NOI? B G MI-AS EU IN TOT NEAMUL VOSTRU DE SIFILITICI!
11 sep 14:02
... O tragedie asemănătoare ca cea a lui Ionuţ Anghel era să se petreacă zilele...
1
EUR
4.6524
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H