Maşină SPULBERATĂ de tren, în Cluj. O femeie a murit, cei doi copii ai săi sunt în stare gravă

O maşină în care se aflau o femeie şi cei doi copii ai ei a fost lovită de tren, în județul Cluj. Şoferiţa în vârstă de 36 de ani, care a vrut să treacă peste calea ferată fără să se asigure, a decedat, iar cei doi copii sunt în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
26 dec. 2014, 11:07
Maşină SPULBERATĂ de tren, în Cluj. O femeie a murit, cei doi copii ai săi sunt în stare gravă

UPDATE: După primele cercetări s-a stabilit că la volanul maşinii s-ar fi aflat adolescentul de 15 ani.

Teribilul accident a avut loc între localitățile clujene Bucea și Negreni, vineri, în a doua zi de Crăciun. Femeia care se afla la volan a vrut să treacă peste calea ferată, dar nu s-a asigurată, iar autoturismul a fost lovit în plin de un tren care circula pe ruta Cluj-Napoca – Oradea. Potrivit ziarulclujean.ro, în maşina înmatriculată în Bihor se mai aflau și copiii ei minori, care, în urma impactului foarte puternic au fost aruncaţi câţiva metri din autoturism, pe câmp.

Şoferița a avut nevoie de descarcerare pentru a putea fi scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Atât femeia în vârstă de 35 de ani, cât şi fiica sa de 12 ani au fost resuscitate zeci de minute de medicii SMURD care au intervenit la locul accidentului, dar doar fetiţa a putut fi readusă la viaţă. Pentru ea s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD de la Târgu Mureş, scrie Citynews.ro.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost intubat şi este în comă.