Gest SUPERB al lui Lionel Messi. Un copil afgan de 5 ani a primit cel mai frumos CADOU

Băieţelul afgan devenit celebru după ce a fost fotografiat jucând fotbal îmbrăcat cu o pungă de plastic în culorile naţionalei Argentinei, pe care era scris numele şi numărul lui Lionel Messi a primit cadou o minge şi un tricou de joc al selecţionatei "albiceleste", cu semnătura starului lui FC Barcelona.

25 feb. 2016, 16:11

Murtaza Ahmadi, în vârstă de 5 ani, i-a emoţionat pe internauţi în momentul postării fotografiilor sale pe Facebook, la jumătatea lunii ianuarie. Micul afgan apărea zâmbitor, purtând pe post de „tricou” o pungă de plastic în culorile albastru şi bleu, pe spatele căreia fratele său mai mare a scris „Messi” şi „10”.

UNICEF, organizaţie care colaborează cu FC Barcelona de mai bine de un deceniu, a jucat rolul de intermediar în acest caz, ajutându-l pe Murtaza să primească un tricou adevărat al lui Lionel Messi, semnat chiar de jucător.

„Murtaza are acum un tricou adevărat! Leo Messi a contribuit ca visul său să devină realitate, oferindu-i un tricou cu dedicaţie şi o minge de fotbal”, a anunţat UNICEF Afganistan, pe contul oficial de Twitter.

Federaţia afgană de fotbal (AFF) a anunţat, la rândul ei, că este pe cale să organizeze o întâlnire între Lionel Messi şi micul Murtaza.

„Avem contacte preliminare cu vedeta clubului F.C. Barcelona, dar nu ştim deocamdată când va putea avea loc întâlnirea”, a spus Sayed Ali Kazemi, purtător de cuvânt al federaţiei.

„Data venirii sale încă nu este confirmată, dar sunt şanse ca Murtaza să meargă în Spania pentru a-şi vedea idolul”, a precizat forul de la Kabul.