O nouă vedetă riscă să fie dată afară de la PRO după o afirmaţie deplasată. Vezi cine urmează după Solcanu

După ce la începutul lunii, Mircea Solcanu a şocat pe toată lumea cu un mesaj postat pe Facebook, acum este rândul altei vedete să uimească. Olvia Steer, soţia lui Andi Moisescu, a scris un mesaj dur pe contul ei de socializare.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 17:08

Olvia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste”, a publicat pe pagina ei de Facebook un text absolut şocant, cu caracter de „concluzie a zilei”: „Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mînă lui”.

Dincolo de reacţia destul de virulentă a unor useri Facebook – mulţi considerând mesajul ca fiind ofensator faţă de persoanele suferinde de cancer sau care au astfel de persoane printre membrii familiei – , rămâne de văzut poziţia trustului Media Pro faţă de această nouă gafă a unei vedete din Pache Protopopescu. Potrivit ziarulring.ro, probabil sesizând gafa, Olivia Steer a şters ulterior postarea. Ea apucase însă să facă deja înconjurul României. Interesant este ce a vrut de fapt să transmită Olivia Steer, cunoscut fiind faptul că sora ei, Lavinia, s-a stins, din cauza cancerului, în urmă cu 4 ani.

La începutul lunii februarie, Mircea Solcanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care și-a pierdut unul dintre copii după ce acesta a fost ucis de maidanezi.

Citeşte şi: TERIFIANT! Solcanu, către familia copilului sfâşiat de maidanezi:”Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi”, spunea Solcanu într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul a dispărut odată cu pagina de Facebook a lui Solcanu. Declarațiile lui Solcanu au născut controverse atât pe rețeaua de socializare, cât și în presă.