O vedetă a postat pe net cea mai emoţionantă imagine cu ea, luându-şi adio de la bebeluşul de doar câteva sute de grame FOTO

Jamie Otis, vedeta de reality-show-uri, a pierdut copilul! Tanara apare in poza alaturi de sotul sau. Amandoi sunt terminati de durere, plang uitandu-se la bebelusul lor care cantarea doar cateva sute de grame!

23 oct. 2016, 09:24

Jamie a scris si un mesaj emotionant, scrie wowbiz.ro. „Nu pot sa dorm noaptea si m-am gandit sa va scriu despre baietelul meu cel dulce, Jonathan Edward. Stiu ca este o mare prejudecata si nimeni nu vrea sa vada pe site-urile de socializare astfel de fotografii, cu un copilas nascut mult prea devreme care s-a dus deja in Rai. Sotul meu m-a invatat sa nu mai traiesc facandu-mi griji de ce vor spune altii, sa nu mai incerc sa le fac altora pe plac. Sper ca, vazand imaginea cu baietelul meu, veti realiza ca este doar un copilas neajutorat care merita sa ne aducem aminte de el. Nu am de ce sa ma ascund doar pentru ca cineva s-ar putea simtit ofensat de poza aceasta. Daca si tu ai pierdut un bebelus, sa stii ca nu esti singur pe lume. Din pacate, una din 4 femei se confrunta cu o astfel de situatie”, a spus ea.

Citeşte şi Tragedie în Harghita. Un copil de patru ani lăsat nesupravegheat a murit după ce a fost lovit de maşina unui taximetrist

Jamie Otis si sotul ei, Doug, tocmai au pierdut primul lor copil din cauza unor probleme de sanatate. Medicii le-au spus ca graviduta are prea putin lichid amniotic in burtica, iar bebelusul nu a supravietuit.