Plângeri după ce mascaţii au descins la adresa greşită. Profesorul Riegler: Iubita mea a stat cu puşca la cap, i-au bătut părinţii

Profesorul de istorie a cărui logodnică a fost terorizată de mascaţi în timpul unei descinderi la o adresă greşită face dezvăluiri uluitoare. El a povesit că iubita lui a fost ținută minute bune cu pușca la cap de oamenii legii. În plus 14 oameni înarmați cu mitraliere au intrat în casa în care aceasta locuia împreună cu părinţii. Profesorul a depus plângere la CSM împotriva judecătoarei care a emis mandatul de percheziţie, dar și împotriva procurorului care a cerut mandatul.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 12:07
Plângeri după ce mascaţii au descins la adresa greşită. Profesorul Riegler: Iubita mea a stat cu puşca la cap, i-au bătut părinţii

Profesorul de istorie Corneliu Riegler a depus plângerea la CSM împotriva magistraților responsabili pentru mandatul de percheziție.

„Am venit să depus plângere împotriva procurorului care a cerut mandat de percheziţie pe adresa respectivă, respectiv a judecătorului care a aprobat. (Îi acuz n.red.) de neglijenţă, abuz în serviciu, încălcarea dreptului la proprietate. (…) Am depus şi imagini care atesta că în acest imobil a pătruns o armată de 14 oameni înarmaţi cu pistoale mitralieră, cu pusti, nu stiu de ce au aplicat o asemenea procedura penru civili”, a declarat profesorul Corneliu Riegler. 

Profesorul a povestit momentele de groază din casa sa.

„Socrul meu era în această încăpere din care vorbim noi şi, vă daţi seama speriat de zgomotele auzite, a ieşit pe hol să vadă ce s-a întâmplat. În momentul în care a ieşit pe hol a primit un pal de puşcă în antebraţul drept”, a povestit bărbatul. 

 

Logodnica lui este foarte afectată după cele întâmplate.

„Plângea, îmi spuneau că au spart uşa cei de la poliţie, că caută o femeie, că i-au bătut, au pus-o în genunnchi cu mâinile la cap cu puşca la cap”, a mai povestit bărbatul.

Profesorul urmează să depună săptămâna asta plângeri la Parchet şi în instanţă.

Citeşte şi: Momentul în care mascaţii au intrat în casă peste familia unui profesor, surprins de CAMERELE VIDEO. Poliţia și Parchetul fac anchetă