Povestea BĂRBATULUI DIAVOL care vrea să devină DJ: Are coarne în FRUNTE şi în ochii lui poţi vedea INTUNERICUL

Un bărbat din Columbia pare să fie fiul Diavolului după ce timp de 11 ani şi-a modificat corpul pentru a arăta ca el. Astfel, el are ochii tatuaţi cu negru, coarne în frunte şi numeroase tatuaje care îi sperie pe cei ce îl privesc.

18 oct. 2014, 14:07

Caim Mortis un bărbat de 42 de ani din Columbia, a reuşit să îui şocheze pe cei din jur cu înfăţişarea sa. Astfel, timp de un deceniu, el şi-a modficat corpul pentru a arăta exact ca un diavol, pornind de la coarne şi pentagrame tatuate pe faţă, până la a-şi tatua globii oculari în cu negru, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum recunoşti un om căruia DIAVOLUL îi dă târcoale. Află care sunt primele semne ale POSEDĂRII

Din cauza deciziilor sale extreme, familia sa l-a renegat, dat fiind faptul că toţi erau catolici, în timp ce Caim a devenit satanist. Astfel, el a fost nevoit să se mute în Mexic, unde oamenii sunt mai înţelegători. În prezent, el vrea să îşi înceapă o carieră în muzică după ce de luni de zile învaţă să fie DJ. Mai mult, partenera sa din trupă va semăna cu un înger.

Citeşte şi Un bărbat şi-a bătut tatăl până l-a băgat în comă. „Era reprezentatul Diavolului. Avea faţă de drac” VIDEO

„Când oamenii mă văd prima lor reacţie este să fie şocaţi sau uimiţi. Principalul motiv pentru care am recurs la aceste modificări corporale este că am vrut să fiu unic şi diferit în comparaţie cu restul lumii. Aceasta este o cultură veche de ani de zile, nu este doar o modă sau ceva temporar, cum cred oamenii„, a declarat Mortis.