Protest în noroi, în Argeş. Revoltaţi, oamenii se plâng că trăiesc ca în Evul Mediu VIDEO

Zeci de oameni din localitatea argeşeană Moşoaia au ieşit în stradă nemulţumiţi că la fiecare ploaie drumul lor spre serviciu sau şcoală devine un coşmar din cauza noroiului. Drumul e distrus de lucrările de canalizare, care se vor termina peste câteva luni, anunţă autorităţile. Tot până atunci, edilii îi sfătuiesc pe oameni..."să mai strângă din dinţi".

29 sept. 2015, 11:28
Protest în noroi, în Argeş. Revoltaţi, oamenii se plâng că trăiesc ca în Evul Mediu VIDEO

Zeci de oameni din comuna Moşoaia sunt obligaţi să împingă maşinile blocate în noroi în drumul spre casă, din cauza lucrărilor la sistemul de canalizare. „Trăim ca-n Evul Mediu”, se plâng oamenii, care nu şi-au mai trimis copiii la şcoală sau la grădiniţă, iar unii dintre ei şi-au cumpărat ATV-uri ca să se descurce atunci când plouă.

Citeşte şi SCANDAL în Argeş. Zeci de enoriaşi, REVOLTAŢI că preotul lor a fost mutat la o altă biserică VIDEO

Autorităţile locale au un mesaj pentru oamenii disperaţi. „Această lucrare trebuie executată, e o lucrare mai complicată. Ce să facem? Trebuie să mai strângem din dinţi. Eu le-am mai spus să încercăm să nu ne încărcăm negativ şi să trecem şi peste momentele astea„, a declarat pentru România TV Florea Ene, primarul comunei Moşoaia.

Localnicii ameninţă că vor protesta şi în faţa primăriei, apoi vor bloca drumul naţional dintre Piteşti şi Drăgăşani.