Replici din filme care te învaţă cum să trăieşti clipa

Filmele sunt considerate o sursă inspiraţională de bază pentru unele persoane. Când ceva nu merge bine în viaţă, tinzi să te uiţi la un film care să te determine să fii mai puternică.

31 oct. 2014, 11:27
Replici din filme care te învaţă cum să trăieşti clipa

Iata o lista cu citate inspirationale din filme care te vor invata care sunt cele mai importante lectii de viata.

Actioneaza! In loc sa intentionezi sa incerci, fa-o. Asta te indeamna Yoda din Star Wars printr-o replica de-a sa celebra: „Faci sau nu faci. Nu exista incerc„.

Incearca sa iti dai seama ce vrei sa faci cu adevarat pe mai departe. David Schwimmer, din Kissing a Fool considera ca „Dragostea nu poate fi gasita acolo unde ea nu exista, nici nu poate fi ascunsa acolo unde se vede cu adevarat„.

Experientele din trecut sunt lectii pentru tine acum, invata din ele. Rafiki, din The Lion King gandeste asta. Acesta spune ca „Trecutul poate sa doara intr-adevar. Dar poti sa fugi de el, sau, sa inveti din el„.

Fii tu insati pentru ca esti unica si vei straluci. Este un sfat pe care il transmite filmul What a Girl Wants prin replica: „De ce incerci cu tot dinadinsul sa te integrezi aici cand stii ca te-ai nascut pentru altceva„.

Viata este prea scurta pentru a pierde ceva, asa ca ia-o usor. Ferris din Ferris Bueller’s Day Off se bucura de fiecare clipa a vietii si considera ca „Viata se misca prea repede. Daca nu te opresti sa arunci o privire in jurul tau din cand in cand, s-ar putea sa o pierzi„.

Citeste mai mult pe feminis.ro.