REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI: Lista candidaţilor ADMIŞI şi punctajul obţinut, după proba CV-ului şi a Interviului UPDATE

REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI: O parte din candidaţii la postul de director de şcoală au susţinut luni, 17 noiembrie, marţi, 18 noiembrie, şi miercuri, 19 noiembrie, proba CV-ului şi a interviului. În Capitală, centrele de examen au fost stabilite la Liceul "Traian", la Colegiul Economic "Viilor" şi la Colegiul Tehnic "Mihai Bravu".  RomaniaTV.net vă prezintă rezultatele din Bucureşti, după primele două zile de probe orale.

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 09:22

REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI: Profesorii care doresc să fie directori sau directori adjuncţi de şcoală sau să fie reconfirmaţi în funcţie au susţinut, luni, marţi şi miercuri, proba CV-ului şi a Interviului. Fiecare inspectorat şcolar şi-a stabilit un grafic de desfăşurare a celor două probe.

În Bucureşti, au fost trei centre de examinare: Liceul Teoretic „Traian”, Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” şi Colegiul Economic „Viilor”. Propriu-zis, potrivit graficului stabilit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, un candidat având la dispoziţie o oră şi jumătate pentru a convinge comisia de concurs că atât CV-ul său, cât şi oferta manageriale sunt de luat în seamă.

IATĂ REZULTATELE CONCURSULUI DE DIRECTORI PENTRU ŞCOLILE DIN BUCUREŞTI – 17 OCTOMBRIE



IATĂ REZULTATELE CONCURSULUI DE DIRECTORI PENTRU ŞCOLILE DIN BUCUREŞTI – 18 OCTOMBRIE

 

IATĂ REZULTATELE CONCURSULUI DE DIRECTORI PENTRU ŞCOLILE DIN BUCUREŞTI – 19 OCTOMBRIE

EDU.RO: 83,7%, rata de promovare a probei scrise a concursului pentru directorii de şcoli

Rata de promovare a probei scrise susținute, miercuri, de candidații care au participat la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, este de 83,7%.

După proba scrisă, candidaţii au susţinut alte două probe: analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezența candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV), respectiv un interviu în fața comisiei de concurs, cu o durată de maximum 30 de minute, în care se apreciază, conform criteriilor și punctajelor din metodologie, scrisoarea de intenție, calitatea și susținerea ofertei manageriale dublate de un plan operațional pentru un an. Toate probele sunt obligatorii și sunt monitorizate de observatorii desemnați de Ministerul Educației.

Este declarat „promovat” la concurs, candidatul „admis” care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă și în această situație egalitatea se păstrează, pentru unitățile de învățământ cu filiera tehnologică, este declarat „promovat” candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic etc., după caz, iar la filiera vocațională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unității de învățământ, iar pentru celelalte unități de învățământ este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă și în această situație egalitatea persistă, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a CV-ului.