CUMPLIT. Elevă de 15 ani, VIOLATĂ de un recidivist în timp ce se întorcea de la şcoală

O copilă de 15 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a fost violată luni seara, în timp ce se întorcea de la şcoală.

07 ian. 2015, 21:41
CUMPLIT. Elevă de 15 ani, VIOLATĂ de un recidivist în timp ce se întorcea de la şcoală

Fata este elevă la un liceu din Focșani, iar nenorocirea s-a petrecut în timp ce se îndrepta către casă. Potrivit anchetatorilor, ea a coborât din autobuz în comuna Slobozia Ciorăști și a luat-o spre casă pe o scurtătură. Pe drum s-a întâlnit cu violatorul, Constantin Moldovan, de 31 de ani, din județul Vaslui. Bărbatul a acostat-o pe adolescentă, a dus-o în spatele unor case, chiar în apropierea locuinței ei, unde a violat-o, relatează voxtvregional.ro.

Adolescenta le-a povestit părinților ce a pățit, apoi aceștia au sesizat poliția. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Postul de Poliție din comuna Slobozia Ciorăști și cei de la Secția de Poliție Rurală Cotești l-au identificat pe principalul suspect, care nu a negat că a întreținut relații sexuale cu fata.

El a susținut că nu a violat-o, ci că fata a fost de acord să întrețină relații sexuale cu el.

Agresorul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul se află de mai mult timp la Slobozia Ciorăști, întrucât trăiește în concubinaj cu o femeie din localitate. El este tatăl a trei copii, iar al patrulea urmează să se nască.

Potrivit monitorulvn.ro, bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. El este recidivist, prima victimă a sa fiind o bătrână. Fapta anterioară a fost comisă în 2007, iar bărbatul a fost condamnat și a executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare.