Daliana Răducanu și-a cumpărat deja rochia de mireasă pentru nunta cu Răzvan Simion. Ce a mărturisit bruneta. ”El și-a dorit mereu un om pe care să se poată baza”

Se anunță voie bună și petrecere în viața lui Răzvan Simion, îndrăgitul prezentator de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Daliana Răducan a oferit detalii în legătură cu marele eveniment, și anume, nunta!

01 mai 2024, 13:20

Se anunță voie bună și petrecere în viața lui Răzvan Simion, îndrăgitul prezentator de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Daliana Răducan a oferit detalii în legătură cu marele eveniment, și anume, nunta!

Citește și Dani Oțil își ajută tatăl cu bani, în secret, de mulți ani. ”Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Nu s-a împrumutat niciodată de la nimeni”

Logodnica lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, a vorbit despre nunta alături de omul pe care îl iubește. Aceasta a spus că marele eveniment va avea loc vara aceasta, iar pregătirile mai au puțin și vor începe.

Este bine știut faptul că îndrăgitul prezentator a mai ajuns în fața altarului și în trecut, cu Diana, mama copiilor săi.

După ce a divorțat de aceasta, Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Lidia Buble, artista lângă care a trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani.

Acum, pare că vedeta și-a găsit în sfârșit liniștea, iar zbuciumul pe planul amoros s-a risipit. De câțiva ani se iubește cu Daliana Răducan, femeia lângă care își dorește să își întemeieze o familie.

Logodnica prezentatorului de televiziune a fost invitată recent la podcast-ul ”Conversații Liminale cu Eliza Kazan”, acolo unde a mărturisit câteva detalii intime cu privire la relația dintre ei.

”Am plănuit toate detaliile”

Cei doi nu stau deloc pe gânduri, astfel că, pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Mai mult decât atât, partenera de viață a lui Răzvan Simion și-a ales deja rochia de mireasă.

„Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a declarat Daliana Răducan în cadrul podcastului „WHITE – Conversații liminale cu Eliza Kazan”.

Mai mult decât atât, aceasta a spus câteva cuvinte și despre faptul că, în prezent, este o persoană publică, iar acest rol nu este deloc unul ușor.

„Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi.

Citește și Rețetă de găluște cu prune și sos de vanilie, în stilul lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. Am evoluat foarte mult împreună”, a mai spus Daliana Răducan.