De ce a renunțat Andreea Marin la dietă. „Corpul meu s-a învățat cu asta”

Andreea Marin a reușit să ajungă într-o formă de invidiat, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta mărturisește însă că a ajuns la greutatea ideală după mai bine de un an de dietă.

18 apr. 2024, 08:43
De ce a renunțat Andreea Marin la dietă. „Corpul meu s-a învățat cu asta”

Andreea Marin, fosta prezentatoare de la „Surpize, Surprize”, în vârstă de 49 de ani, își etalează silueta de adolescentă, după ce într-un an și jumătate a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme.

Andreea Marin a apelat la ajutorul unui medic nutriționist, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, vedeta se mândrește cu o siluetă de adolescentă. Totuși, după mai bine de un an de mâncat sănătos, vedeta recunoaște că a renunțat la dietă, dar că încearcă să se mențină în formă.

Citește și: Lora, schimbare radicală! La ce a renunțat artista, după 20 de ani. Fanii au rămas surprinși. ”O nouă Lora”

Cum se menține Andreea Marin și de ce a renunțat la dietă

Fosta prezentatoare a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 20 de kilograme și atrage privirile la toate evenimentele mondene, însă, recent a a mărturisit că a renunțat la regim. Andreea Marin spune că perioada în care a început să țină dietă a fost una foarte grea, fiindu-i dificil să-și schimbe stilul de viață și să se adapteze. După două luni, a început să se obișnuiască și chiar a regretat să nu a luat această decizie de mai mult timp.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte.”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro.

După un an de restricții, vedeta a spus pas dietei și restricțiilor alimentare. Totuși, are grijă ce mănâncă, nu face excese, iar sportul o ajută să se mențină în formă.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete tată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masa, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”