Florentina Raiciu, fosta amantă a lui Reghecampf, rupe tăcerea. „Ne-am iubit fără să ne înțelegem!”

Florentina Raiciu, frumoasa tânără care ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf, a postat un mesaj pe rețelele sociale.

07 feb. 2023, 09:45
Florentina Raiciu, fosta amantă a lui Reghecampf, rupe tăcerea. „Ne-am iubit fără să ne înțelegem!”

Florentina Raiciu ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf, pe vremea când acesta era într-o relație cu Anamaria Prodan, însă acest lucru nu a fost confirmat de niciuna dintre părți, în ciuda zvonurilor.

„Întâi, ne-am înţeles fără să ne iubim. Apoi, ne-am iubit fără să ne înţelegem. Şi tocmai târziu spre bătrâneţe, după atâtea lupte. Am ajuns, dar biruiţi, să ne-nţelegem fiindcă ne iubim. Şi să ne iubim fiindcă ne-nţelegem. Şi sper că şi tu gândeşti, ca şi mine, că întâlnirea, apropierea şi prietenia noastră a fost o favoare„, este mesajul postat de Florentina Raiciu.

Citește și Fosta amantă a lui Reghe, umilită pe Instagram. Ce mesaj a primit Florentina Raiciu? Are legătură cu antrenorul

Numele Florentinei Raiciu a fost pronunțat și de Anamaria Profdan la momentul izbucnirii scandalului cu Laurențiu Reghecampf, când a vorbit despre relațiile extraconjugale ale fostului soț.

În ultima perioadă, Florentina Raiciu, în vârstă de 33 de ani, a fost destul de activă pe rețelele sociale. A postat tot felul de mesaje în care face haz de necaz de relațiile personale.

Citește și Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj de ultimă oră! Prima reacţie după ce antrenorul a fost acuzat că are mai multe iubite

„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți. Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram.

Florentina Raiciu are peste 85.000 de urmăritori pe Instagram și face senzație pe rețelele sociale cu fotografiile sale în ipostaze sexy. Prietenii virtuali o răsplătesc cu zeci de mii de like-uri și cu comentarii de apreciere. Alții, în schimb, sunt răutăcioși și o pun în situații dificile. „Te mai sponsorizează Reghe?”, a întrebat-o recent un urmăritor.