„Mi-e şi greu să povestesc, e bigamie!”. Gabriela Cristea a avut un șoc în toată regula când a aflat despre viața dublă pe care o ducea! Tavi Clonda: „Mai bine să afle de la mine”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda trăiesc viaţa ca într-un reality show, totul fiind expus pe reţelele de socializare sau în direct la TV. Aflăm când îl doare capul pe unul, ce cozonaci a mai făcut altul, cine a avut amanţi sau amante sau cât de bine găteşte soacra. Cum informaţiile sunt uneori brutal de intime, se ajunge la conflicte cu fanii. Din toate acestea, ies însă mulţi bani pentru cei doi.

29 mart. 2024, 22:11

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea TV de la noi, iar fanii o urmăresc în număr extrem de mare și pe social media. Vedeta a făcut mărturisiri neașteptate pe rețelele de socializare. După ce a împărţit internetul în două cu păreri despre „înşelat”, prezentatoarea TV a ales să vorbească despre un alt subiect sensibil, care a lăsat-o fără cuvinte. Evident, i-a cerut părerea și lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate, iar de-a lungul anilor a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii.

Cât despre viața personală, prezentatoarea TV și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi și-au clădit o familie minunată, având împreună două fiice, pe Iris și Victoria.

Chiar dacă este extrem de ocupată, Gabriela Cristea nu uită niciodată de fanii săi din mediul online, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, însă dezbate și subiecte importante sau sensibile, așa cum s-a întâmplat și recent. Vedeta i-a cerut părerea și soțului său în legătură cu această problemă, fiind surprinsă de părerea lui.

Gabriela Cristea tună și fulgeră după ce fanii au criticat-o că vinde cozonaci pe internet: „Mă fac în toate felurile doar pentru că muncesc”

Mai exact, este vorba despre persoanele care aleg să aibă două familii și să ducă o viață dublă. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că îi este foarte greu să vorbească despre astfel de subiecte, întrucât nu este deloc de acord cu o astfel de abordare. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a recunoscut că în urmă cu câțiva ani, a ales să renunțe la o prietenie întrucât persoanele respective procedau la fel, motiv pentru care o puneau să ascundă adevărul și nu a mai suportat toată presiunea.

„Un fel de bigamie neoficială, cam despre asta vreau să vorbesc. De curând mi-a istorisit cineva o poveste de viață adevărată. Fusese la o rupere de moț, unde domnul avea două familii. Era căsătorit cu o doamnă cu care avea doi copii și tocmai ce rupea moțul copilului din a doua familie, mi-e și greu să vorbesc, adică eu nu pot să compilez toată treaba asta, iar doamna era deja însărcinată cu al doilea copil.

Mi se face rău numai când mă gândesc. Doamna știa că domnul este căsătorit cu acte în regulă cu o altă femeie, iar femeia respectivă habar nu avea că el în ziua aceea rupea turta copilului lui.

Mi-am dat seama că nu este o situație singulară pentru că am mai auzit și eu povești de genul acesta și chiar la un moment dat am renunțat la o prietenie pentru că nu știam cum să gestionez toată situația (…)”, a mărturisit Gabriela Cristea pe rețelele sale de socializare.

Gabriela Cristea, desființată de români după și-a filmat soacra în timp ce gătea. „Știți ce-mi place? Face ea de mâncare”

Tavi Clonda  și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de-a lungul anilor le-au demonstrat tuturor că au o relație extrem de solidă, bazată pe respect, încredere și multă iubire. Totuși, prezentatoarea TV a fost curioasă să afle care este părerea soțului său despre bigamie sau, mai bine zis, despre cei care duc o viață dublă.

Deși la început a făcut o glumă, spunând că ambele familii ar trebui să trăiască sub același acoperiș, ulterior acesta a precizat că nu i se pare deloc corect ca cineva să procedeze astfel.

„Tavi Clonda: Fiecare e liber să-și trăiască viața așa cum vrea, dacă mă întrebi pe mine, dar din punctul meu de vedere, familia trebuie să fie familie.

Gabriela Cristea: Păi nu, dar el are familie și cu una și cu cealaltă.

Tavi Clonda: Păi să îi aducă pe toți la un loc dacă tot are. E vorba de un el?(…) Măi, nu e ok.(…) ”, a fost o parte din dialogul purtat între Tavi Clonda și Gabriela Cristea.

„Decât să mă prindă, mai bine îi spun eu” Tavi Clonda, văzut cu o blondă în bolidul său de lux! Gabriela Cristea o cunoaște pe domnișoara cu care a fost surprins soțul ei! Ce s-a întâmplat, de fapt, în mașina artistului?

Imediat după acest episod, Tavi Clonda s-a filmat în mașină, în timp ce se afla cu o altă femeie. Artistul a explicat clar ce se întâmplă.

Tavi Clonda este apreciat de mulți români, acesta fiind și motivul pentru care de-a lungul anilor de când apare în spațiul public, acesta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație. De curând, cântărețul a făcut o postare cu totul și cu totul diferită față de cele pe care le face în mod obișnuit, asta pentru că a apărut pe internet alături de o altă femeie. Totuși, pentru a nu lăsa loc de interpretări, bărbatul a explicat clar cine este blonda din bolidul lui de lux, mai precis o prezentatoare TV cu care a filmat un material pentru o emisiune.

„Șoc, șoc, șoc, Tavi prin la volan în bolidul său cu o domnișoară. Băi, nu o să vă vine să credeți, așa ceva, dar să nu mă pârâți, să nu mă spuneți, s-a urcat cineva la mine în mașină. Despre cine este vorba? Dar de ce și cum, ce s-a întâmplat? O domnișoară! Și blondă!(…) Ce cauți la mine în mașină? Hai să le spunem, să știe de la noi, să nu zică lumea alte lucruri.

(…) Da dragilor, deci cam despre asta e vorba că lumea poate să mă vadă pe stradă și să spună multe și nevrute, am filmat, era și cameramanul în spate, aveam și un GoPro aici în față, deci stați liniștiți, nu este niciun fel de problemă, totul este la vedere, Gabriela știa. Bine, asta ca să evităm comentariile ăstea răutăcioase, mai facem și filmări, ne mai întâlnim cu oameni.”, a spus Tavi Clonda în filmulețul postat pe internet, în dreptul căruia a scris și „Decât să mă prindă nevasta, mai bine îi spun eu”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt foarte deschiși când vine vorba despre fanii lor și cei doi soți împărtășesc cu urmăritorii lor aproape toate întâmplările de care au parte în viața de zi cu zi.

Așa se face că, de curând, artistul s-a accident la fotbal, lucru pe care l-a povestit și pe internet.

„Gabriela Cristea: Știți cât de grijuliu este soțul meu cu mine și întotdeauna se preocupă să fiu bine, să nu am niciun fel de problemă. Ia uitați-vă ce face acum. Are vulpea rană pentru că ieri a fost la fotbal și a pățit o nefăcută. Așa că acum are nevoie de ceva antinflamator să îl ung la picioruș. Ce să fac, când el mă ajută pe mine în fiecare zi, dacă la mine se întâmplă la nu știu câtă vreme, mă preocup.

Ia ziceți, domnul Clonda, ce ați pățit? Te doare piciorușul?

Tavi Clonda: Am fost la fotbal și m-am accidentat puțin. Am dat cu piciorul într-un picior.(…) S-a umflat un pic.”, a fost o parte din discuția pe care au purtat-o prezentatoarea TV  și partenerul ei.

Tavi Clonda avea iubită când a început relația cu Gabriela Cristea: „A zis și că e însărcinată cu mine”. Cum a reacționat prezentatoarea

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil. De-a lungul timpului și-au și întemeiat o familie, ei sunt părinții a două fetițe. În prezent, el are propria trupă de muzică alături de care merge la evenimente, în timp ce Gabriela Cristea are emisiune la Antena Stars.

De multe ori cei doi au apărut pe prima pagină a ziarelor cu povestea lor de iubire. S-a speculat că au început relația când Tavi Clonda nu se despărțise încă de iubita pe care o avea la momentul respectiv. Acum, într-un interviu pentru Cancan, el a confirmat zvonurile.

Tavi Clonda i-a spus Gabrielei Cristea că are iubită

Tavi Clonda avea iubită când a început relația cu Gabriela Cristea. „Am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun.

Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine. Asta era, tot amânam, tot amânam, până la urmă am zis că trebuie să îi spun. I-am zis: «Sunt într-o relație, e pe terminate, nu că te-am cunoscut pe tine, asta accelerează un pic procesul de despărțire, dar nu s-a încheiat, că stă la mine, nu are unde să se ducă»”, a povestit artistul.

Fosta iubită și-a dorit împăcarea cu Tavi Clonda, el spune că aceasta i-a și spus că e însărcinată pentru a continua relația. „Ea și trăgea cu dinții, poate ne împăcăm, dar nu mai funcționa de mult timp, de un an și ceva. Ne împotmoliserăm cumva. Se plafonase și cu ocazia aceasta, s-a produs și ruptura. (…)

Vreo lună (n.r. – a avut două relații în paralel). Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

În urmă cu ani, Gabriela Cristea a pozat în Playboy, celebra revistă pentru adulți. Acum, în interviul pentru Cancan, soțul ei a spus ce părere are despre acea apariția a soției sale. „M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța (n.r. – Gina Pistol), uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici».

Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a mai zis el.

Gabriela Cristea a fost văzută goală de o mulțime de bărbați în Playboy și FHM, dar Tavi Clonda nu este deranjat de asta. Artistul a declarat că s-a uitat la pictorialele soției sale și că este mândru de ea. „Eu fiind un băiat deștept, nu mă arunc așa, cu ce văd la televizor, ce văd în reviste, că nu știi dacă se întâmplă. Dar undeva în subconștient, dacă atragi și muncești pentru asta, te duci la sală, atragi. Sincer, mai mult decât acel pictorial, mi-a plăcut, a pozat de două ori în FHM. Dar un pictorial a fost senzație. Îți dai seama, e un vis împlinit, sunt cu ea. Niciodată nu m-am gândit, că atunci când ne-am cunoscut eram chitiți pe muncă, și ea și eu. A trecut repede, în două trei săptămâni”, a spus Tavi Clonda.

Tavi avea o relație când a cunoscut-o pe Gabriela Cristea

Tavi Clonda a recunoscut că a plăcut-o pe Gabriela din primul moment, dar că avea o relație la momentul respectiv. Inițial, el nu a vrut să își riste contractul pentru a începe o relație cu prezentatoarea, dar așa a fost să fie.

„La început era primul contract din care puteam să-mi plătesc colegii, era primul an de Tavi Clonda Band. Din ianuarie până în septembrie am reușit să facem rost de contractul ăsta. Eram așa de bucuros că pot să-mi plătesc colegii, că pot să le dau salariu fix, eu să câștig la rândul meu, să-mi fac meseria într-o emisiune zi de zi, mi s-a părut fabulos. Nu prea mă interesa pe mine nimic. Mă mai uitam așa, dar mi-era frică «mă dau ăștia afară», eram foarte serios.

După ce am văzut, chitara merge, vocea merge, ratingul e bun, am început să ne gândim amândoi și la asta. Ea a zis «la locul de muncă, nu». Dar când se întâmplă, ce naiba faci?! Oricum a fost un risc, toată lumea spunea că e de imagine, dar uite ce imagine, de vreo 10 ani. Era un risc, dar am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun. Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine”, a mai spus cântărețul.

Cât a durat trio-ul amoros
Artistul a mai spus că a avut o relație în paralel timp de o lună, dar că la final a ales-o pe Gabriela Cristea. Acesta a declarat că fosta lui iubită mințea că se însărcinată cu el pentru a îi distruge legătura cu prezentatoarea.

„Vreo lună. Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba.I-a trimis și ei niște mesaje. Dar ea stătea de vorbă cu mine. Trebuie să asculți și părerea mea, să vezi ce am de zis”, a declarat el.

Tavi Clonda a mai spus la început l-au deranjat pictoarelele sexy ale Gabrielei Cristea, dar că a înțeles că ea este iubita lui și că ceilalți bărbați doar se uită. Cântărețul a declarat că nu s-ar fi băgat niciodată în seamă cu o femeie divorțată, dar că prezentatoarea l-a convins.

„M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța, uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici». Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a spus Tavi pentru Cancan. Gabriela Cristea (49 de ani) are o relație de nota zece cu soacra sa care locuiește în Brașov. Prezentatoarea de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este căsătorită de opt ani cu Tavi Clonda cu care are și două fetițe: pe Iris și pe Victoria. Cei patru, atunci când nu sunt la lucru, preferă să călătorească mult sau să petreacă timpul în bucătărie pentru a face tot felul de delicatesuri culinare.

Gabriela  Cristea nu are o legătură specială doar cu soțul și cele două fiice ale sale, ci și cu mama partenerului său de viață. În unul dintre cele mai recente video-uri, bruneta le arată fanilor cum a fost ea la cumpărături, să îi facă un cadou, soacrei sale.

„Dacă am soacră bună, mă duc să-i cumpăr zestre. Am zis să mă opresc să îi cumpăr soacră-mii niște oale. Pentru că săraca are niște oale din 1900 toamna și nu sunt cele mai calitative și m-a rugat ea dacă pot să îi cumpăr niște oale că noi aici, la București, sunt mai multe resurse, mai multe locuri de unde putem cumpăra și am zis și îmi trebuie vreo ¾ măsuri de oale…și mai mică și mai mare și mai medie, pentru că are nevoie să gătească”, le-a spus Gabriela Cristea internauților.

Gabriela Cristea le-a mai mărturisit prietenilor virtuali că își dorește, pentru soacra sa, niște oale de calitate: „Eu vreau să îi iau ceva din inox, evident că o să iau și capacul, doar că vreau unele mai grele și cu capac dublu ca să reziste o viață până la urmă. Nu? Și, uite, bonus m-am gândit să îi cumpăr și un polonic, vreau să îi mai iau și niște mănuși de unică folosință, pentru că are probleme cu mâinile și aș vrea să îi fie mai ușor.”