Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze. Bătrânețea merge cu multe provocări”

Oana Lis a fost prezentă la un eveniment monden, dar fără Viorel Lis. Soțul vedetei nu se poate deplasa din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

26 apr. 2024, 08:32
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze. Bătrânețea merge cu multe provocări”
Oana Lis, despre starea sănătatea a lui Viorel Lis

Oana Lis se confruntă cu destul de multe probleme în ultima vreme, dar, cu toate astea, a reușit să rămână o prezență plină de viață. Prezentă în cadrul unui eveniment monden organizat de Andreea Marin, soția lui Viorel Lis a vorbit despre planurile pe care le are de Paște, dar și despre starea de sănătatea a soțului ei.

Citește și: Oana Lis, anunț cutremurător! Ce i-a cerut Viorel Lis să scrie pe crucea lui funerară. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva

Întrebată despre cum se simte Viorel, Oana Lis a dezvăluit faptul că acesta nu a însoțit-o pentru că nu se poate deplasa din cauza problemelor de sănătate. Deși soțul ei nu-i poate fi alături, ea îl ține mereu la curent prin fotografii și videoclipuri.

„El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună, dar o să-i trimit niște video-uri, niște poze de aici. Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Wownews.

Oana spune că Viorel Lis nu este un bărbat gelos, ci mai degrabă invidios. Vedeta îi trimite mereu fotografii de la evenimentele la care participă, astfel încât fostul edil să vadă ce se mai întâmplă în showbizz.

Citește și: Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”

Întrebată cum va petrece de Paște, Oana Lis a dezvăluit că nu are niciun plan, dar știe că va merge, ca de fiecare dată la biserică. Cât despre problemele cu care se confruntă Vioirel, Oana a mărturisit că acesta a depășit media de vârstă a României, lucru care o bucură.

„Sunt zile și zile. Bătrânețea merge cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României.

Din păcate, în România media de vârstă este ceva trist, este 74 de ani, în Italia e 82. Deja spunem că anii în plus sunt de la Dumnezeu.”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.