Povestea ŞOCANTĂ a unor copii abuzaţi. Un tată prezentat ca erou la TV îşi viola cu BESTIALITATE fetiţa

Un tată care s-a dat drept erou la televizor şochează întreaga ţară. Bărbatul din Iaşi şi-a violat fetiţa de doar 10 ani. Omul are cinci copii şi toţi au fost maltrataţi. Într-o campanie socială el a apărut ca un tată care se luptă să-şi crească singur micuţii. Toate bunurile pe care le-a primit de la oamenii care au vrut să ajute au fost vândute pentru băutură.

18 feb. 2015, 09:50
Povestea ŞOCANTĂ a unor copii abuzaţi. Un tată prezentat ca erou la TV îşi viola cu BESTIALITATE fetiţa

Protagonistul unei campanii umanitare derulate de o televiziune în 2014 a fost arestat fiind acuzat că a vândut bunurile primite ca donaţie pentru a-şi cumpăra alcool şi ţigări. Bărbatul şi-a violat o fetiţă de 10 ani, pe care anterior o legase de picioare şi o atârnase de o grindă.

Potrivit adevarul.ro, Vasile Balaşca va da socoteală în faţa judecătorilor pentru o serie de fapte abominabile, comise împotriva a celor cinci copii ai săi, pe care îi bătea frecvent fără niciun motiv.

„În seara de 26.11.2014 inculpatul a fost plecat de acasă până la ora 20.00. Când au auzit zgomotul porţii, de frică minorii s-au aşezat în pat, prefăcându-se că au adormit. Inculpatul a intrat în cameră şi, cu forţa, a tras-o din pat pe minora B.Y., ducând-o în holul casei. Aici a dezbrăcat-o de haine, a lovit-o cu palmele şi a realizat un act sexual prin penetrare cu degetul. Profitând de un moment de neatenţie al tatălui său, care începuse să caute o cremă pe care să o folosească la un raport sexual normal, copila a fugit din casă, pe jumătate îmbrăcată. Când a sărit poarta şi a început să alerge pe drumul comunal, în lumina farurilor maşinii a fost observată de un localnic. Şoferul a sunat la 112 şi, păstrând legătura cu operatorul, a urmărit minora – care a alergat pe o distanţă de aproximativ un kilometru, fără ca acesta să poată să o oprească. La un moment dat, fetiţa s-a speriat şi s-a aşezat pe şosea. Fetiţa era murdară de sânge, tremura, încerca să-şi ascundă zonele intime cu marginea bluziţei cu care era îmbrăcată, plângea şi urla, repetând obsesiv că tatăl a fost cel care o adusese în acea stare”, au mai spus procurorii.

Citeşte şi Povestea CUTREMURĂTOARE a unei copile abandonate în spital de propria mamă: Viaţa mea a fost o continuă luptă

O altă fetiţă a fost legată la un moment dat de picioare şi atârnată de o grindă.

Anchetatorii mai notează că cei cinci copii au vârste cuprinse între un an şi jumătate şi zece ani.

Vasile Balaşca a fost protagonistul unei campanii televizate în care era prezentat ca un tată singur ce îşi creşte cei cinci copii. După acea campanie, individul îşi punea trei dintre minori să vândă bunurile donate, cu banii primiţi cumpărându-şi alcool şi ţigări.

Citeşte şi: A fost VIOLATĂ şi şi-a dat FIICA spre ADOPŢIE. Ce s-a întâmplat după 30 de ANI este INCREDIBIL FOTO