Reghecampf aruncă bomba: ştie cu cine l-a înşelat Anamaria Prodan! „Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”

Laurenţiu Reghecampf a ieşit la atac după ultimele acuzaţii lansate de Anamaria Prodan şi susţine că impresara l-a înşelat în perioada în care el antrena în zona arabă iar aceasta locuia în România!

06 apr. 2024, 12:35
Reghecampf aruncă bomba: ştie cu cine l-a înşelat Anamaria Prodan! „Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”
Reghecampf aruncă bomba: ştie cu cine l-a înşelat de Anamaria Prodan! "Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult"

Reghecampf, înşelat de Anamaria Prodan! Antrenorul lui Al Tai, echipă din Arabia Saudită, nu a rămas fără replica după ultimele acuzaţii pe care i le-a adus fosta sa parteneră, cu care se află în plin proces de divorţ. Anamaria prodan a lansat mai multe acuţaii grave la adresa lui Laurenţiu Reghecampf imediat după ce Corina caciuc, iubita acestuia, i-a mai dăruit un fiu, Landon Abram.

„Sunt fericită, liniștită, împlinită, din toate punctele de vedere. Am avut ceva ani cumpliți. Au trecut. Probabil ei amândoi sunt fericiți că apar în ziare în orice fel. De când Reghe și amanta au dispărut din viețile noastre, am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm.  Și am simțit după foarte mulți ani ce înseamnă libertatea, liniștea și fericirea. Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, umilită la maximum de Reghecampf. „Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!”

Replica antrenorului, una devastatoare, a venit imediat, iar acesta şi-a acuzat soţia că l-a înşelat atunci când el avea contract în zona arabă, iar impresara locuia în România.

„Dacă au fost așa cumpliți (n.r. anii), trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze! Nu știu la care ani se referă, ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”, a  spus Laurenţiu Reghecampf pentru Cancan.

Acum câţiva ani, presa mondenă, dar şi anumiţi oameni din fotbal, au speculat că Anamaria Prodan ar fi avut o relaţie cu Dan Alexa, negată vehement de cei doi. Zvonurile au apărut după ce impresara l-a lovit cu pumnul în faţă pe antrenor, după un meci la care acesta venise însoţit de noua sa iubită!