Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor. Ce pregătește iubitul Anamariei Prodan înainte de retragerea din ring

Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor. Cel mai titrat boxer român din ringul profesionist nu vrea să părăsească celebra echipă TMT (a lui Floyd Mayweather, desemnat cel mai bun boxer și bogat din toate timpurile) fără un titlu mondial.

11 apr. 2024, 08:31
Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor. Ce pregătește iubitul Anamariei Prodan înainte de retragerea din ring
Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor

Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor. Până își va atinge visul, sportivul se pregătește asiduu sala de antrenament, și muncește pentru a pune pe picioare propria sa afacere. Una care să fie recomandată de cariera sa în boxul profesionist nord american.

Ronald Gavril, afacere dedicată sportivilor

Încurajat de Anamaria Prodan, iubita lui cu care se afișează peste tot, Ronald vrea să scoată pe piață o gamă de suplimente sportive și o linie de echipamente pentru box și sporturi de contact ce se va numi The Thrill (Fiorul – n.r., renumele său sportiv în competiții).

Vestea a dat-o chiar Anamaria Prodan, cea care a preluat și rolul de purtător de cuvânt al deținătorul centurii WBC Continental Americas. Sportiv care, după modelul Bute, vrea să boxexe în țara sa de origine pentru titlul mondial.

Citește și: Gigi Becali nu va fi naş la nunta dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril. Impresara a dezvăluit care este motivul

Carmen Harra, previziuni sumbre legate de Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Carmen Harra a vorbit, recent, despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril, mai ales după ce toată lumea a rămas surprinsă atunci când impresara s-a afișat cu sportivul.

Ea este o femeie căreia îi place să fie în atenția oamenilor, să fie fermecătoare. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este foarte dornică de atașament, au alte nivele energetice. Cifra 5 și cifra 3 de multe ori creează relații tranzitorii, adică care țin o perioadă de timp, dar între ei este o chimie puternică, există ceva real și ceea ce e important este să celebrezi momentul.

Pe ei doi îi văd foarte potriviți în momentul acesta, buni unul lângă altul, dar aceste relații nu sunt definitive. Singurul aspect este inabilitatea lui de a se atașa 100%. Ei i-ar trebuie cineva cu cifra 6, 9 asta ar completa-o pe ea”, a spus Carmen Harra.