Interlopul Belgian Tănase se predă dacă este lăsat să participe la înmormântarea soţiei

Bărbatul femeii din Iaşi care a murit după o operaţie de corectare a sânilor este liderul unei reţele de prostituţie din Occident. Este dat în urmărire internaţională din 2007, iar acum vrea să se predea, cu condiţia să fie lăsat să participe la înmormântarea soţiei.

04 feb. 2013, 10:49
Interlopul Belgian Tănase se predă dacă este lăsat să participe la înmormântarea soţiei

Maria Tănase (30 de ani) continua să rămână însărcinată şi să nască deşi, oficial, soţul ei era dat dispărut de aproape 6 ani, scrie evz.ro.

Belgian Tănase este dat în urmărire internaţională din 2007. El a transmis autorităţilor că se predă, dacă i se permite să participe la înmormântarea nevestei. Femeia a intrat în comă săptămâna trecută, după un lifting mamar. Ea îşi pusese silicoane la clinica Omini, din Iaşi, în urmă cu 4 ani, dar sânii îi erau asimetrici şi s-a dus să-i mai corecteze o dată, în 2011.

De fiecare dată a operat-o doctorul Lucian Popa. După a doua intervenţie, acesta i-a spus să nu mai rămână gravidă cel puţin un an. După două luni, Maria iar a conceput un copil.

„Efectul unei sarcini rapide asupra implanturilor mamare poate fi negativ, se pot produce infecţii”, a precizat dr. Popa în cursul zilei de vineri, când tânăra încă se afla în comă. Sâmbătă a murit, cel mai probabil din cauza unei embolii pulmonare.