Spaţiile comerciale ale lui Dorin Cocoş, vândute la licitaţie

ANAF a reușit să vândă șase dintre imobilele care au aparținut omului de afaceri Dorin Cocoș și să recupereze opt milioane de lei din prejudiciul total. Unul dintre imobile a fost cumpărat de Roland Rovența, un om de afaceri din Pitești, despre care presa a scris că este apropiat al lui Cocoș și al Elenei Udrea. Omul de afaceri neagă însă orice legătură cu Elena Udrea.

RomaniaTV.net
18 aug. 2017, 13:56
Spaţiile comerciale ale lui Dorin Cocoş, vândute la licitaţie

UPDATE Omul de afaceri piteştean Roland Rovenţa precizează într-o adresă că el a cumpărat un singur spaţiu comercial dintre cele scoase la licitaţie, 52 mp contra sumei de aproape 900.000 de lei. Totodată, el declară că nu are nicio legătură cu Dorin Cocoş sau cu Elena Udrea, pe care nu îi cunoaşte, şi că singura imagine în care apar în acelaşi cadru era de la o petrecere unde erau prezenţi în acelaşi timp.

 

Spaţiile comerciale scoase la licitaţie de Fisc îi aduceau lui Dorin Cocoş chirii de 30 de mii de euro lunar şi au fost evaluate la 2,5 milioane de euro.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat joi peste 8 milioane de lei din executarea silită a debitorului Dorin Cocoș, după ce a vândut la licitație 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în București.

Citeşte şi: ANAF recuperează 8 milioane de lei din executarea silită a lui Cocoș. Fiscul a vândut cu un preţ de 50% mai mare decât nivelul pieţei

„ANAF, prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale, a organizat astăzi prima licitație pentru vânzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în București, și care aparțin debitorului Dorin Cocoș. Licitația a fost organizată în vederea recuperării creanțelor bugetare provenite din săvârșirea de infracțiuni, pentru punerea în executare a hotărârii judecătorești definitive pronunțate în materie penală nr. 258/24.03.2016, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal nr. 1191/1/2015”, se menționează în comunicatul instituției.