ROMÂNII AU TALENT. Larisa Bercea, dans la bară, mişcări lascive şi ţinute incendiare VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Larisa Bercea s-a facut remarcata la Romanii au talent cu dansurile la bara, dar si prin frumusetea rapitoare pe care o poseda. Cel mai mult a reusit sa impresioneze cu dorinta atat de mare de a face din acest dans un sport care sa fie respectat.

26 mart. 2015, 11:02
ROMÂNII AU TALENT. Larisa Bercea, dans la bară, mişcări lascive şi ţinute incendiare VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Este una dintre cele mai apreciate dansatoare la bara de la noi din tara, iar cat in curand visul ei urmeaza sa se implineasca: „Larisa isi va deschide o sala de dans la bara si vrea ca in acest fel sa duca la un alt nivel acest sport”, scrie romaniiautalent.protv.ro.

Citeşte şi Românii au talent nu se va mai filma la Buftea. Vezi unde vor avea loc galele live

Pe langa miscarile de dans lascive, Larisa reuseste sa atraga atentia fanilor si cu frumusetea pe care o poseda. Are un trup perfect lucrat, are un chip de o frumusete rapitoare, iar fotografiile pe care le publica pe retelele de socializare primesc mii de aprecieri in scurt timp de la postare.

Românii au talent. Galele în direct Românii au talent vor avea loc în acest sezon în studiourile Kentauros, amplasate la Ștefăneștii de jos, din Județul Ilfov. În prezent, Studiourile Media Pro sunt în discuții pentru a fi vândute. Unul dintre ofertanți este Bobby Păunescu, în parteneriat cu o firmă americană, după cum scrie Paginademedia.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat informațiile . El a declarat că „există o asociere a mea cu Film Finances” și că această asociere „caută studiouri din Europa Centrală și de Est„, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT 20 MARTIE LIVE. Tensiune de nedescris la masa juriului. A izbucnit în lacrimi

„Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părți”, a declarat Bobby Păunescu pentru Paginademedia.ro, fără vreo referire exactă.

CITEŞTE ŞI:

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a SĂRUTAT pe gură un concurent VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2015. Andra şi Mihaela Rădulescu, SFIDATE de două concurente: „Sunteţi două golance”

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ după prima ediţie: „Ruşine! Eşti penibilă!”