5 căi prin care partenerul tău îţi demonstrează că te iubeşte, fără să fie nevoie de vorbe

Unul dintre cele mai importante lucruri dintr-o relație este momentul în care partenerii spun cele două cuvinte: „Te iubesc!”. În momentul în care se apun aceste două cuvinte, înseamnă că relația devine serioasă și trece la un alt nivel.

07 feb. 2018, 09:23
5 căi prin care partenerul tău îţi demonstrează că te iubeşte, fără să fie nevoie de vorbe

Cu toate acestea, nu este nevoie de fiecare dată de cuvinte și bărbații au și alte metode de a le demonstra femeilor din viața lor că le apreciază și de fiecare dată faptele spun mai multe decât vorbele, scrie estisuperba.ro.

Citeşte şi Previziuni karmice februarie 2018: Răsturnări de situaţie în februarie, ce zodii sunt bulversate

Dacă iubitul tău face aceste lucruri, înseamnă că te iubește cu adevărat!

1. Te întreabă cum ți-a fost ziua.

Poate că ți se pare ceva banal, însă când cineva te iubește, va vrea să știe dacă ți-e bine sau dacă ai avut probleme pe perioada zilei. Dacă iubitul tău își face timp și te întreabă cum a fost ziua ta, înseamnă că-i pasă de tine.

Există totuși o diferență între a te întreba pur și simplu și în a fii interesat cu adevărat. Dacă iubitul tău te iubește, te va asculta plângându-te de locul de muncă sau de colegi.

2. Își amintește de lucrurile mici.

Probabil că și tu petreci mult timp vorbind cu jumătatea ta și că în acest proces îi dai o mulțime de detalii despre tine: care este înghețata ta preferată, ce vrei în viitor, de ce își este teamă și multe altele.

Poate că te gândești că toate aceste informații ajung la urechile partenerului tău, însă este mare lucru dacă iubitul tău își amintește de tot ce vorbiți, chiar și de cele mai nesemnificative detalii.

3. Se asigură că ajungi în siguranță acasă.

Cum am spus și mai sus, dacă te iubește, îi va păsa de tine. Se va asigura că ești bine și că ești în siguranță tot timpul. Un simplu mesaj: „Spune-mi când ajungi acasă.” sau „Ai ajuns cu bine?” îți poate demonstra că-i pasă.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum scapi de stres, în funcţie de zodia ta

Iubitul tău nu poate fi mereu alături de tine, deși și-ar dori, și de aceea vrea să se asigure că totul este în regulă. Poate că nu-ți spune „te iubesc”, însă așa îți demonstrează că însemni ceva pentru el.

4. Te lasă să intri în viața lui.

Fiecare persoană are secretele ei, însă într-o relație nu ar trebui să existe nici măcar un secret. De cele mai multe ori, bărbații nu recunosc că au și ei temeri pentru că vor fi vulnerabili în fața femeii de lângă ei.

Totuși, în momentul în care un bărbat se îndrăgostește, va simți nevoia să se dezbrace de secrete în fața partenerei și o va lăsa să îi afle cele mai mari secrete.

5. Te prezintă prietenilor apropiați și familiei.

Acesta este un pas foarte important pentru o relație. În momentul în care un bărbat alege să te prezinte familiei lui sau prietenilor apropiați, înseamnă că își dorește ceva serios. Nu ar duce acasă o femeie cu care vrea doar o aventură.