Amantă DEZBRĂCATĂ la pielea goală şi BĂTUTĂ în faţa unui bar. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O tânără a fost dezbrăcată în public şi bătută în plină stradă pentru că ar fi avut o aventură, asta fără ca nimeni să intervină când i se îi aplica cu patos o "corecţie" usturătoare, iar fata plângea şi implora milă.

13 nov. 2014, 13:42
Amantă DEZBRĂCATĂ la pielea goală şi BĂTUTĂ în faţa unui bar. Nimeni nu a intervenit VIDEO

Imagini tulburătoare cu bătaia unei tinere chinezoiace ce ar fi avut un amant, au devenit viral pe internet, scrie evz.ro. Agresiunea violentă asupra femeii a avut loc chiar în fața unui bar de karaoke din Yulin, oraş situat în provincia Guangxi.

Citşte şi Momente de GROAZĂ pentru o fetiţă de 12 ani. Copila a fost VIOLATĂ şi BĂTUTĂ de un cuplu de surdomuţi VIDEO

Fata este dezbrăcată și bătură cu sălbăticie, fiind lovită în mod repetat cu picioarele trasă de păr. Patru femei care sunt prezente, filmează incidentul, dar nimeni nu intervine. Neajutorată, victima poate fi văzută în imagini cum stă ghemuită, pe jos, în timp ce femeia înşelată îi smulge hainele.

Citeşte şi Pantalonii cu organ genital masculin au ÎNNEBUNIT femeile. Motivul HALUCINANT pentru care se poartă FOTO

Amantele care sunt făcute de ruşine în public este o practică destul de frecventă în China, dar se pune întrebarea de ce persoanele prezente la faţa locului nu au încercat să oprească violențele desfășurate chiar în faţa unuia dintre cele mai populare localuri din oraş.