CASTIGATOR EXATLON 2018. Surpriză uriaşă în FINALĂ! S-a decis MARELE CÂŞTIGĂTOR: va pleca acasă cu 100.000 de euro!

CASTIGATOR EXATLON 2018. Beatrice Olaru a câştigat EXATLON 2. Cea de-a doua ediție a fost mai spectaculoasă decât prima din punct de vedere al competiției sportive, dar a stat mai slab în audiențe. Multe accidentări, care au secerat atât echipa Faimoșilor cât și cea a Războinicilor, au condus probabil la rezultate sub așteptările celor de la Kanal D. 

16 dec. 2018, 21:33
CASTIGATOR EXATLON 2018. Surpriză uriaşă în FINALĂ! S-a decis MARELE CÂŞTIGĂTOR: va pleca acasă cu 100.000 de euro!

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. „Nu credeam vreodată că un om poate învăţa atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt. Am învăţat multe despre mine, despre oamenii din jurul meu, am învăţat să apreciez lucruri cărora nu le dădeam importanţă. De multe ori dăm dimensiune mare unor situaţii, greşim. Ne închidem în bulă şi credem că totul se sfârşeşte. Aşa am crezut când mergeam în cârje şi credeam că visul meu s-a încheiat. Dar încă sunt aici. Este o minune pentru mine. De-acum înainte mă voi bucura de orice traseu pe care îl mai am. Orice va fi, sunt împăcat. Sunt împăcat că am ajuns aici, că suntem 4 Războinici şi unul dintre noi va câştiga trofeul. Dacă ar fi după mine, aş încheia acum jocul, am fi toţi patru câştigători”, spunea Alin Andronic la ceremonia de dinaintea semifinalei.

 

CASTIGATOR EXATLON 2018. BEATRICE OLARU este marele câștigător al Exatlon.  Alin Andronic a ABANDONAT!

Beatrice câștigă al doilea MECI din FINALA EXATLON, 3-2. Mai rămâne un meci!

Beatrice câștigă primul MECI din FINALA EXATLON, 3-0. Mai rămân două meciuri!

A început finala dintre ALIN ANDRONIC ȘI BEATRICE OLARU. Cine câştigă trei meciuri ia MARELE PREMIU!


CASTIGATOR EXATLON 2018. „În Marea Finală, va fi de fapt o lupta cu timpii. Fetele se vor bate cu timpii la feminin, se va face media pe acel traseu, iar la băieți la fel. Cine ajunge în Finală se va bate cu el și cu acel timp”, a spus prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat.

CASTIGATOR EXATLON 2018. Finala fete: BEATRICE OLARU este prima mare finalistă a EXATLON, acolo unde îl va înfrunta pe ALIN ANDRONIC. 

Beatrice 5-1 Corina. Beatrice, o nouă victorie, mai ia o viață Corinei, care e la doar un punct de eliminare. 

Beatrice 5-2 Corina. Beatrice obține o nouă victorie. 

Beatrice 5-3 Corina. Beatrice îi mai ia „o viață” Corinei. 

Beatrice 5-4 Corina. Beatrice câștigă și îi ia o „viață” Corinei.

Beatrice 5-5 Corina. Fiecare concurentă care punctează îi ia „câte o viață” adversarei, iar prima care ajunge la 0 este eliminată. 

CASTIGATOR EXATLON 2018. Finala băieți: ALIN ANDRONIC ESTE al doilea FINALIST EXATLON, acolo unde se va înfrunta cu BEATRICE OLARU.  

Iulian 1-4 Alin. Iulian este la un pas să fie eliminat. 

Iulian 2-4. Alin.  Iulian îi ia și el o viață lui Alin. Scorul se echilibrează 

Iulian 2-5 Alin. Alin obține o nouă victorie. 

Iulian 3-5. Alin. Alin îi mai ia „o viață” lui Iulian. 

Iulian 4-5 Alin. Alin câștigă și îi ia „o viață” lui Iulian. 

Iulian 5-5 Alin. Fiecare concurent care punctează îi ia „câte o viață” adversarului, iar primul care ajunge la 0 este eliminat.

CASTIGATOR EXATLON 2018. În această seară, în marea finală vor intra un băiat și o fată, urmând noi confruntări directe între Iulian și Alina și Beatrice și Corina. A început FINALA Exatlon.

CASTIGATOR EXATLON 2018. Surpriza zilei de sâmbătă a fost Alin Andronic, care deşi grav accidentat la genunchi, a decis să concureze pe semnătură şi să ajungă în cele din urmă în finală, împreună cu colegul său Iulian Pâtea. Cristi Pulhac a fost învins în duel şi părăseşte competiţia.

Nici colega lui faimoasă, Mădălina Predoi nu a reuşit să facă faţă presiunii. Deşi în jocul care ar fi dus-o direct în finală, conducea detaşat, a pierdut până la urmă în faţa tinerei de 21 de ani, Corina Petruţ. La duel războinica Beatrice Olaru s-a impus fără drept de apel.

Astfel, duminică, 16 decembrie, în finală se vor duela patru războinici, deşi nimeni nu se aştepta să nu ajungă niciun faimos la final, mai ales că în prima ediţie s-a impus Vladimir Drăghia.

Aşadar premiul de 100.000 de euro va ajunge la unul dintre cei patru finalişti: Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ sau Beatrice Olaru. 

Kanal D a început deja înscrierile pentru cea de-a treia ediţie a Exalton, care va începe în curând.

Finala Exatlon se dispută doar între concurenţi din echipa Războinicilor. Ultimii doi Faimoşi, Mădălina Predoi şi Cristi Pulhac, au fost eliminaţi în semifinala de sâmbătă.

Iulian Pîtea a fost primul care şi-a asigurat calificarea în finala băieţilor, apoi Alin Andronic, deşi accidentat, nu a avut mari emoţii în duelul cu dinamovistul Cristian Pulhac.

De cealaltă parte, Corina a fost prima care s-a calificat în finala fetelor, apoi la duel, Beatrice a învins-o clar pe Mădălina, profitând şi de faptul că aceasta a căzut psihic.

Aşadar, finala sezonului 2 din Exatlon, care se dispută duminică seara,  va fi una albastră.

Atât fanii Războinicilor cât şi cei ai Faimoşilor consideră că toţi cei patru meritau să fie în finală.

Finala Exatlon: Ce spun fanii despre finalişti

Pe pagina oficială a emisiunii, au apărut mai multe mesaje de felicitare pentru cei în albastru:

Careul de Ași, cei 4 mușchetari, D’Artagnan (Iulian), Athos (Betty), Porthos (Alin), Aramis (Coco) care au aplicat perfect celebrul dicton „Toți pentru unul, unul pentru toți”.

Culmea e că în istorie Mușchetarii purtau tot cam albastru, iar adversarii lor, soldații cardinalului, purtau mult roșu și tot așa erau mereu învinși. Bravo Războinici.

Deși am fost fan faimoși, felicit pe cei de la războinici. Bravo lor, au fost peste faimoși sezonul ăsta! O fata precum Corina care n-a făcut nici un sport și o fata ca Beti, care nu știa sa inoate. Bravo! De Iulian și Alin ce sa mai zic au fost cei mai buni de la început!

Felicitari Razbonicilor! Ce frumos pentru voi! Albastru e culoarea cerului şi cineva acolo sus vă iubeşte! Baftă multă Razbonicilor să fiți fericiți.

De asemenea, Cristi Pulhac, ultimul Faimos care rămăsese în concurs, a primit felicitări din partea fainilor Războinicilor:

Felicitări Cristian Pulhac ! Pe tot parcursul competiție Exatlon ai arătat că esti un sportiv foarte bun,sociabil şi bine educat de te am admirat şi noi fani Războinicilor ! Succes in viață !

Sunt Fan războinicii, dar nu pot sa nu al felicit pe domnu Cristi Pulhac, un om cu mare caracter de nota 10 bravooo !!