Cea mai inutilă alee din Bucureşti. Drumul care vine de niciunde şi duce nicăieri VIDEO

Cea mai inutilă alee din Capitală se află în Drumul Taberei. Potrivit România TV, "minunea" a fost concepută la Primăria condusă de liberalul Rareş Mănescu între două blocuri iar locuitorii din zonă se crucesc zilnic văzând-o. Ei spun că mostra de cheltuială aiurea a banului public nu foloseşte decât beţivilor, boschetarilor şi drogaţilor din cartier.

15 iul. 2015, 08:21
Cea mai inutilă alee din Bucureşti. Drumul care vine de niciunde şi duce nicăieri VIDEO

Aleea betonată de pe strada Valea Roşie pare să fi fost creată de un arhitect cel puţin lipsit de imaginaţie. nu numai că trece pe sub geamurile dormitoarelor, dar n-are intrare, nici ieşire şi niciun bec care s-o lumineze noaptea.

Este trist, într-adevăr, dar noi am început să facem haz de necaz. Această alee a fost făcută pentru boschetari, pentru beţivi, pentru aurolaci şi drogaţi. Nu ai lumină, e propice pentru aşa ceva! Acum două zile am chemat secţia 25. Au ridicat patru din capul blocului cu seringi, cu băutură, cu de toate! Noi niciodată nu ne-am plimbat pe-aici, prin spatele blocului!„, spune un localnic, citat de România TV.

Vezi şi Parcul Drumul Taberei, redeschis vineri FOTO

Oamenii se uită lung la ciudata investiţie şi dau vina pe autorităţile locale. Totuşi, aleea care duce către nicăieri a fost înţesată cu bănci şi coşuri de gunoi.