Client înjunghiat de ospătar, după ce a acuzat o notă de plată umflată

Nu este sfârşit de săptămână în care spiritele să nu se încingă pe litoral, pe fondul consumului de alcool. Şi în week-end-ul care a trecut un bărbat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost înjunghiat. Agresorul a fost ospătarul de la terase unde victima a petrecut alături de amici, iar mărul discordiei a fost nota de plată.

18 aug. 2014, 08:21
Client înjunghiat de ospătar, după ce a acuzat o notă de plată umflată

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, victima, un bărbat de 26 de ani din Ovidiu a fost clientul unei terase din zona piaţetei Cazinoului din staţiunea Mamaia, scrie cugetliber.ro. La sfârşit, însă, acesta a considerat că nota de plată i-a fost umflată, motiv pentru care între client şi ospătar a izbucnit o dispută, iar la un moment dat ospătarul l-a înjunghiat pe adversarul său. Din spusele martorilor, ospătarul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi Cât au cheltuit românii pe litoral în minivacanţa de Sfântă Mărie

Suspectul, identificat ca fiind Irfan Aliasan, de 22 de ani, din Mangalia, a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa, care au dispus arestarea lui preventivă sub acuzaţia de tentativă de omor.