Detalii în cazul POMPIERULUI aflat în comă după ce a fost lovit de o bară în trafic: Vinovatul a fost prins

Un bărbat a fost rănit grav după ce o bară căzută dintr-un camion i-a străpuns capul, în localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Bacău. Bărbatul are 51 de ani şi lucrează la serviciul privat pentru situaţii de urgenţă de pe platforma chimică de la Oneşti. Bărbatul este în stare extrem de gravă şi a fost dus cu un elicopter la Iaşi.

21 aug. 2014, 06:13
Detalii în cazul POMPIERULUI aflat în comă după ce a fost lovit de o bară în trafic: Vinovatul a fost prins

Anchetă dificilă în cazul accidentului teribil din judeţul Bacău. Oamenii legii au reuşit să stabilească din ce maşină a căzut bara care l-a rănit grav pe pompierul aflat în trafic. După tragedie, şoferul a fost căutat ore în şir şi a fost identificat în cele din urmă cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Între timp, pompierul rănit se află în comă la spitalul din Iaşi, potrivit România TV.

Citeşte şi Pompier MUTILAT. O bară de metal căzută dintr-o maşină i-a străpuns craniul VIDEO

Pompierul în vârstă de 51 de ani se îndrepta spre casă, când, în dreptul localităţii Ştefan cel Mare a avut loc accidentul. Trei camioane cu fier vechi se aflau în faţa lui, iar când convoiul a depăşit o căruţă, o bucată de fier a căzut, a intrat prin parbrizul maşinii şi i-a străpuns capul pompierului.

Bărbatul a ajuns în stare critică la Spitalul din Oneşti, iar medicii au decis să-l trimită de urgenţă la Iaşi, cu un elicopter.

Pacientul a ajuns în stare extrem de grava, in stare de coma 4, cea mai grava stare de coma care exista. Cu pupile nidriaza bilaterala, nu mai funcţionează creierul, leziunile sunt extrem, extrem de grave„, a declarat Marius Dabija, purtător de cuvânt al Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE cu accidentul de pe DN 11 din Bacău VIDEO

Ancheta a ridicat probleme pentru poliţişti. Cu ajutorul unor camere de supraveghere a fost identificat şoferul vinovat, însă acesta nu a recunoscut nimic la audieri. Dacă va fi prins, şoferul riscă dosar penal.