EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Programul meciurilor şi transmisiile TV

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Joi, de la ora 22:05, se joacă cele patru meciuri din sferturile de finală ale EUROPA LEAGUE. Partidele se văd LIVE VIDEO STREAM ONLINE la TELEKOM SPORT.

05 apr. 2018, 17:15
EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Programul meciurilor şi transmisiile TV

EUROPA LEAGUE ARSENAL TSKA MOSCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Europa League reprezintă pentru ARSENAL singura şansă de a mai prinde Liga Campionilor. Ar fi însă şi primul trofeu european al lui Arsene Wenger pe banca „tunarilor”. ARSENAL este favorită clară în această primă manşă cu TSKA MOSCOVA. TELEKOM SPORT 3 transmite, joi, de la ora 22:05, ARSENAL TSKA MOSCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

ARSENAL – TSKA MOSCOVA este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI

EUROPA LEAGUE ATLETICO MADRID SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. ATLETICO MADRID a reuşit să câştige trofeul de două ori până acum, în 2010 şi 2012 – ultima dată chiar la Bucureşti, în finala cu Athletic Bilbao. Diego Simeone are în faţă o echipă SPORTING LISABONA pregătită de un antrenor care a ajuns de două ori în finala competiţiei. Jorge Jesus. TELEKOM SPORT 1 transmite, joi, de la ora 22:05, ATLETICO MADRID SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

ATLETICO MADRID – SPORTING LISABONA este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI

EUROPA LEAGUE LAZIO SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT. Este unul dintre meciurile echilibrate în sferturile Europa League. LAZIO a arătat în acest sezon mult apetit ofensiv, iar FCSB a simţit-o pe propria piele. Este o competiţie la care jucătorii lui Simone Inzaghi pot spera, însă dubla cu SALZBURG nu este deloc uşoară. Austriecii au reuşit surpriza în optimi şi au eliminat-o pe Borussia Dortmund. TELEKOM SPORT 2 transmite, joi, de la ora 22:05, LAZIO SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

LAZIO – SALZBURG este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI

EUROPA LEAGUE LEIPZIG MARSEILLE LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT.Un alt duel echilibrat. LEIPZIG a fost revelaţia sezonului trecut în Bundesliga, unde, la un moment dat, a fost în calcule pentru titlu. În optimi, nemţii au trecut de Zenit, într-o dispută destul de strânsă, care s-a încheiat cu 3-2 la general. De partea cealaltă, MARSEILLE are un sezon peste media ultimilor ani. Este pe locul 3 în Franţa, iar în sferturile Europa League a ajuns după ce a trecut lejer de Athletic Bilbao. TELEKOM SPORT 4 transmite, joi, de la ora 22:05, LEIPZIG MARSEILLE LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

LEIPZIG – MARSEILLE este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI