Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna februarie 2015, în funcţie de zodia ta

Luna februarie are foarte mult potential si energie. Pozitiile astrelor favorizeaza foarte multe domenii. Norocul va face parte din viata multor nativi, dar acest lucru nu inseamna ca isi pot permite sa devina lenesi in anumite privinte.

30 ian. 2015, 09:38
Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna februarie 2015, în funcţie de zodia ta

Totodata, sunt sanse sa apara noi castiguri sau sa fie rezolvate probleme mai vechi. Asadar, daca vrei sa afli cat de norocoasa vei fi in urmatoarea perioada, citeste horoscopul lunii februarie 2015:

Berbec
In februarie 2015 sunt favorizate actiunile in zona banilor sau in zona afacerilor, motiv pentru care sunt sanse sa te consideri cu adevarat norocoasa. Este o perioada foarte buna pentru tine, reusesti sa rezolvi foarte multe probleme si aproape ca nici nu simti cat de repede trece timpul. Evenimentele mondene vor fi o prioritate pentru tine.

Taur
Soarele se va afla in casa carierei si a statului social, ceea ce inseamna ca este o perioada de ascensiune pentru tine. Luna februarie 2015 este favorabila actiunilor de orice natura, vei reusi sa faci o impresie buna in orice situatie si sa te integrezi in orice mediu. Totodata, vei avea noroc la bani, lucru care te va incanta.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO