Horoscop zilnic JOI 10 mai 2018. Ce zodii au o super-zi din toate punctele de vedere?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru JOI 10 mai 2018, suntem cu un pas inaintea weekendului, avand Luna in Pesti ce ne da o stare mai introspecta, melancolica, emotionala si visatoare insa de Vineri Luna este in Berbec pentru aproape 3 zile si starea se schimba brusc. Daca ai lucruri de inceput, razboaie de dus ca sa te clarifici sau activitati fizice atipice de facut, planifica-ti-le pentru weekend cand Luna in Berbec iti va da energia necesara acestor actiuni de noi inceputuri.

RomaniaTV.net
10 mai 2018, 05:16
Horoscop zilnic JOI 10 mai 2018. Ce zodii au o super-zi din toate punctele de vedere?

Luna in Berbec trezeste „batalia” din fiecare. Manifestarea ei este intotdeauna riscanta, dar ea determina schimbarea si de multe ori este pentru mai bine.

Exista o urgenta cu aceasta Luna in Berbec care te poate impinge la acte impulsive, ca si cum este acum ori niciodata. Berbecul este o energie invincibila care are credinta inocenta ca orice este posibil.

Asadar, fii atent ce iti propui de pe acum pentru weekend si cu ce energie abordezi oamenii, situatiile, actiunile!  

Horoscopul de weekend 11-13 mai 2018 este aici.  

Iata horoscopul zilei de JOI 10 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala: 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie) 

Nu este intotdeauna usor sa castigi admiratia pe care o astepti de la partener. Dar in acest domeniu, astazi lucrurile par a sta foarte bine. Vei avea multe idei care iti vor activa cele mai bune calitati, dar nu exagera. Eforturile tale de seductie fizica sau intelectuala sunt cele mai eficiente cand sunt subtile.  

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai) 

Nimanui nu ii displace covorul rosu si birocratia mai mult ca tie. Dar profita de atmosfera de astazi. Daca ai aplicatii de trimis sau formulare sau formalitati de completat, vei vedea ca acum procesul este mai usor decat de regula. Canale de comunicare de obicei inchise acum se dechis iar mecanismele administrative vor fi bine unse in loc sa scartaie. Fa-ti treburile administrative ca sa scapi de ele si sa nu te mai gandesti o vreme la ele. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie) 

Unii oameni au tendinta sa faca din tantar armasar si tu te simti ca si cum esti inconjurat de oameni care exagereaza problemele. Tu, pe de alta parte, ai acum un alt fel de abordare. Esti un vizionar care vede tendintele viitoare. Acest dar iti va servi bine daca ai o meserie ce poate beneficia de el sau daca ai de gand sa te evidentiezi in acest tip.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.