Iubita lui Dorian Popa, declaraţii uluitoare după întoarcerea actorului din junglă.Vezi ce s-a întâmplat cu ei

Relaţia dintre Dorian Popa si Claudia merge mai bine ca niciodată şi chiar dacă mulţi credeau că plecarea actorului în jungla, ar putea să le afecteze cumva iubirea, iată că lucrurile au luat o altă întorsatură.

25 mart. 2015, 19:40
Iubita lui Dorian Popa, declaraţii uluitoare după întoarcerea actorului din junglă.Vezi ce s-a întâmplat cu ei

„De cand Dorian s-a intors din jungla, lucrurile merg foarte bine intre noi. Pot sa spun ca plecarea ne-a facut bine si ca lucrurile stau mult mai bine decat pana sa plece. Suntem mai apropiati si asta e foarte bine. Astea au fost efectele. Ne-a apropiat mai mult. Relatia merge bine si suntem mai fericiti ca oricand. Si el este bine de cand s-a intors. Nu a fost afectat de ceea ce s-a intamplat acolo si totul e ok intre noi”, a declarat Claudia pentru Cancan.ro.

Citeşte şi Ea e „trofeul” lui Dorian Popa, îl aşteaptă să se întoarcă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Dorian Popa este implicat intr-o relatie amoroasa de un an si jumatate cu Claudia Iosif. Aceasta este cu șase ani mai mare decât Dorian, dar nu arată deloc de 32 de ani. Claudia este absolventa A.S.E. si a fost designer vestimentar. Alaturi de Dorian manageriaza salonul de coafura pe care il detin in Bucuresti.

Citeşte şi Alina Eremia aruncă bomba: Ce a spus despre Dorian Popa, după ce S-AU IUBIT

Citeşte şi Dorian Popa confirmă relaţia cu Alexandra Stan!

„Am pornit o relatie care implica si business si stat impreuna in aceeasi casa. ne dorim sa mergem impreuna pana la capat, insa nu ne grabim. Timpul le va ordona asa cum trebuie. Evident ca va exista si un copil, poate doi”, povestea Dorian despre relația pe care o are cu Claudia.