MARIA CONSTANTIN, întâlnire neaşteptată cu un bărbat ÎNSURAT

Maria Constantin a părăsit căminul conjugal şi a cerut divorţul de Marcel Toader. Deşi nu este încă o femeie liberă în acte, solista se afişează alături de impresarul ei, Cosmin Man, bărbat însurat şi tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani.

09 nov. 2017, 08:39
MARIA CONSTANTIN, întâlnire neaşteptată cu un bărbat ÎNSURAT

Cosmin Man şi Maria Constantin au ajuns să aibă o relaţie foarte strânsă. Luni, înainte de miezul nopţii, cei doi au intrat, pe furiş, la distanţă de o oră, în blocul artistei, fiind surprinşi de Click.

Marcel Toader, ANUNŢ-BOMBĂ după divorţul de Maria Constantin. „Prefer cureaua din piele…”

Luni seară, Cosmin Man a luat-o pe Maria Constantin de la un eveniment monden, cu maşina personală. S-au plimbat prin oraş preţ de 30 de minute, după care au poposit într-o parcare întunecată şi au stat de vorbă în maşină. După 35 de minute, solista a urcat la volanul maşinii ei, parcată în apropiere, demarând în trombă spre complexul rezidenţial în care locuieşte, situat lângă Autostrada Bucureşti-Ploieşti.

În jurul orei 23:00, bărbatul a fost surprins intrând în scara aceluiaşi bloc în care solista şi-a închiriat o garsonieră. N-a venit cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu mâncare. Curios e faptul că bărbatul şi-a lăsat maşina la trei blocuri distanţă, semn că n-a vrut să fie reperat în zonă, şi că avea telecomanda de la barieră, dovadă că e familiarizat cu complexul.

Marcel Toader a primit testul ADN pentru lenjeria Mariei Constantin. Ce urme au descoperit anchetatorii

„Nu am stat atâtea ore acolo. Am intrat la ea doar pentru câteva minute să îi duc o plasă. Nu am ce să vă zic mai mult”, a spus impresarul pentru Click.