Marian Vanghelie: Gata, sunt VIU, unii credeau că am murit. Am spart şi BAREMUL încât am intrat la o emisiune

Marian Vanghelie spune că a renunţat să îşi schimbe imaginea, aşa cum a încercat după ce a devenit celebru pentru gafe gen "goagăl" sau "almanahe", şi preferă acum, după 4 luni de arest,  să fie "natural ca brânza de oaie".

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 09:21
Marian Vanghelie: Gata, sunt VIU, unii credeau că am murit. Am spart şi BAREMUL încât am intrat la o emisiune

Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucureşti, pentru verificarea măsurii arestului la domiciliu.

Vanghelie le-a povestit jurnaliştilor că a avut „o lună liniştită” de când este în arest la domiciliu, timp în care a primit foarte multe vizite .

„E un fel de audienţă acasă. Neavând locatia potrivită, unii stau pe holuri, unii, sub formă de secretariat în curte, alţii la etaj…”, a spus edilul.

Întrebat dacă l-au vizitat şi „prietenii mari”, Vanghelie a spus: „”Ştiti cum este, viata te invata ca nimeni nu este mare. Ne învârtim, ne rotim, azi esti mare si maine esti mic. Asa că e un aviz pentru cei care se cred mari că oricând poti să fii foarte mic . (…) Gata sunt viu, unii au crezut ca am murit, că nu mă mai întorc… Deci, am inviat”.

Vanghelie le-a mai spus jurnaliştilor cum arată o zi în arest la domiciliu: „Ma scol dimineata, da? Ma uit pe agenda, ma duc pe terasa, imi beau cafeaua, îmi fac un punctaj cu cine ma intalnesc astazi si apoi dau telefoane….”

CITEŞTE ŞI Marian Vanghelie, inconfundabil: Denunţătorii, cea mai nenorocită SPEŢIE umană. S-a încercat să fiu obosit

În ceea ce priveşte zvonurile că s-ar despărţi de Oana Mizil, Vanghelie a spus: „Înteleg ca unii vor sa faca raiting pe tot felul de prostii. Am spart si baremul încât am intrat la o emisiune mai complicata ca să explic, că n-am chef de aşa ceva”.

„Am făcut multe lucruri, am mai bătut unii aşa-zişi ziaristi, m-am certat cu unii politicieni, am mai zis goagăl, almanahe … La un moment dat, am incercat sa zic ca mi-am schimbat imaginea. Dar dupa experienta de 4 luni de arest preventiv, am zis în felul următor:  ca nu mai vreau sa imi schimb imaginea, mai bine natural ca branza de oaie decat denuntator. Parca suna mai bine”, a completat Vanghelie. 

Primarul suspendat a mai arătat că a fost sunat de foarte multe persoane, cărora le-a mulţumit şi le-a spus că nu vrea să le vadă.

Am vorbit cu ei la telefon, nu vă dau nume, şi le-am spus în felul următor: eu vă mulţumesc că m-aţi sunat, dar nu vreau să vă văd. Au fost persoane cărora le-am spus că nu vreau să le văd”, a precizatVanghelie.

Întrebat dacă a fost sunat de Liviu Dragnea şi Victor Ponta, primarul suspendat al sectorului 5 a spus: „Nu discutăm…”.

De asemenea, întrebat dacă a fost sunat de Mircea Geoană, Vanghelie a spus că nu îl interesează „domnul Geoană”: „Nu mă interesează domnul Geoană, pur şi simplu nu mă interesează. Am voie să nu mă intereseze”.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Vanghelie şi despre vacanţa premierului Ponta, iar acesta a răspuns: „Pentru Victor Ponta este o vacanţă prelungită, cum şi-a dorit-o cred, ci nu doar prin ce face în acest moment. Dumneavoastră ştiţi mai bine„.