Mihaela Borcea a primit veşti ÎNGROZITOARE despre starea ei de sănătate

Mihaela Borcea a reînceput un regim pentru slăbit, însă medicii au în continuare vești triste pentru ea. La controlul pe care l-a făcut recent aceștia i-au spus că tot nu a reușit să elimine metalele grele din organism.

19 feb. 2015, 15:49
Mihaela Borcea a primit veşti ÎNGROZITOARE despre starea ei de sănătate

Am reînceput tratamentul pentru metale grele, pentru că la ultimul control iar mi-au ieșit parametrii peste media admisă. Urmez o medicație, dar din păcare reversul medaliei este că am început să mă îngraș, așa că acum sunt și la dietă. Nu știu ce să mai fac să mă tratez, dar asta este” a declarat fosta soţie a lui Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Acum sunt bine, caut în continuare să fac și tratamente cu plante, iar de la o vreme de când port și brățările Rudraksha by Cozy, spiritual mă simt mult mai bine, dar este greu, mai ales că trebuie să mă ocup și de afacerile care au crescut. Mă ocup de organizări de nunți. Nu, nu am ge gând să mă recăsătoresc încă. Deocamdată mă ocup în special de cei trei copiii care au nevoie de mine să le fiu aproape„, a mai spus femeia de afaceri.

Coșmarul soților Borcea a început încă din 2010, când medicii au descoperit că în sângele lui Cristi și Mihaela Borcea există metale grele cu mult peste media admisă.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Fosta soţie cere ajutorul de URGENŢĂ al MEDICILOR