Ministerul Agriculturii se implică în promovarea produselor tradiţionale

Ministerul Agriculturii își propune să se implice mai mult în promovarea produselor tradiționale, atât în țară cât și dincolo de granițe. Un prim pas l-a constituit participarea României la binecunoscutul târg "Săptămâna verde" de la Berlin, recent încheiat. Producătorii români au expus timp de mai multe zile produse specifice zonele din care proveneau.

RomaniaTV.net
29 ian. 2015, 12:34
Ministerul Agriculturii se implică în promovarea produselor tradiţionale

Oficialii ministerului doresc să colaboreze mai activ cu Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale în vederea participării la diverse manifestări de gen, în țară și în străinătate. Mai mult, se urmărește promovarea și prin intermediul presei. Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale urmează să editeze o revistă, unde consumatorii pot găsi toate produsele tradiţionale, povestea și specificul fiecărui produs.

Citeşte şi Noua LEGE A PIEŢELOR, promulgată. Uite ce prevede

Începând din luna februarie, Ministerul Agriculturii își pune din nou la dispoziție curtea, unde va organiza lunar un târg de profil, în aşa fel încât toţi producătorii de produse tradiţionale să poată să-şi aducă produsele, să le promoveze în condiții de siguranță și le vândă având girul ministerului, iar consumatorii să se bucure de calitatea, gustul şi savoarea lor.

Continuarea pe Antena Satelor.