Miracol într-un sat din Buzău. Chipul lui Arsenie Boca a apărut în casa unei familii

Apariţie stranie pe peretele casei unei familii din Buzău. Chipul lui Arsenie Boca a apărut din senin, iar de atunci oamenii nu mai au somn. Au încercat să-l şteargă, dar umbra sub formă de chip a reapărut, spun ei. Oamenii spun că e un semn divin mai ales că acum trei zile înainte cumpăraseră o icoană cu chipul părintelui Arsenie Boca.

13 iul. 2015, 18:52
Miracol într-un sat din Buzău. Chipul lui Arsenie Boca a apărut în casa unei familii

Iniţial familia a intrat în panică. Oamenii au încercat să şteargă imaginea cu apă şi dero. Chipul a reapărut câteva minute mai târziu. Minunea s-a intamplat dupa ce aceasta familie a cumparat o icoana din Târgul Dragaica.

Femeile, mai credincioase, sunt sigure că apariţia stranie are legătură cu icoana abia adusă în casă.

„Am terminat bucataria de o saptamana si aici am pus icoana, aprindeam lumanarea, ne inchinam cand intram aici si pur si simplu la vreo trei-patru zile a apărut pe perete chipul lui Arsenie Boca”, a povestit Neta Iordache.

Citeşte şi Mărturie IMPRESIONANTĂ. Ce MINUNE a făcut părintele Arsenie Boca la mormântul unui credincios VIDEO

Vestea s-a răspândit ca gândul şi foarte repede, casa familiei Iordache a devenit loc de pelerinaj pentru oamenii curioşi să vadă minunea.

Preotul este sceptic. „Sfantul nu se arata oricum, oriunde si la oricine. De aceea trebuie sa avem rezerva in aceasta privinta. Sfantul ramane sfant”,  a spus preotul Mihail Milea.

Familia care susţine că este martoră la această minune spune că nu va mai zugravi niciodată peretele pe care a apărut chipul lui Arsenie Boca.

Citeşte şi: Miracol cu icoana părintelui Arsenie Boca din care izvorăşte mir. A reapărut în curtea proprietarului