Novak Djokovic se răzbună pe Ion Ţiriac. Lovitura pe care numărul 1 mondial i-a dat-o românului

Novak Djokovic, cel mai bun jucător de tenis al lumii, sârbul Novak Djokovic, nu va participa la turneul ATP Masters 1000 de la Madrid (1-10 mai), pentru al doilea an consecutiv.

28 apr. 2015, 20:01
Novak Djokovic se răzbună pe Ion Ţiriac. Lovitura pe care numărul 1 mondial i-a dat-o românului

Novak Djokovic a renunţat anul trecut la turneul patronat de Ion Ţiriac din cauza unei accidentări, iar în acest an sârbul preferă să se odihnească pentru a ataca în forţă turneul de la Roland-Garros, singurul Grand Slam care îi lipsește din palmares.

Novak Djokovic a avut un debut aglomerat de sezon și s-a impus deja la Australian Open, Indian Wells, Miami și Monte Carlo. După retragerea sârbului, Roger Federer devine favorit 1, scoțianul Andy Murray — cap de serie 2 și spaniolul Rafael Nadal — cap de serie 3.

Citeşte şi Ion Ţiriac, „teroarea transilvăneană”. Obiceiul şocant al celui supranumit Contele Dracula

Ion Ţiriac s-a arătat foarte dezamăgit de refuzul lui Djokovic de a participa anul trecut la turneul de la Madrid, el declarând la vremea respectivă: „Djokovic are o problemă. Mă mir că are această problemă, pentru că el îşi muşcă limba şi joacă oricum„. În urmă cu doi ani Djokovic a făcut o criză de nervi la turneul patronat de Ion Ţiriac, criticând dur comportamentul publicului, după ce a fost eliminat în turul secund, de către bulgarul Grigor Dimitrov.