Oreste va organiza o tabără de „alchimie spirituală” în Vama Veche

Oreste pregăteşte pentru această vară o tabără de "alchimie spirituală" în Vama Veche. El şi echipa sa îndeamnă doritorii la "relaxare, autocunoaştere, introspecţie şi meditaţie".

25 mart. 2014, 08:12
Oreste va organiza o tabără de „alchimie spirituală” în Vama Veche

„Cursanţii” care se vor înscrie în tabăra organizată de Oreste în Vama Veche vor face meditaţii la răsăritul soarelui, meditaţii de seară, iniţieri, exerciţii specifice de tonifiere fizică şi mentală, cursuri de cunoaştere şi mistere, iniţieri, exerciţii practice cu caracter energetic şi multă voie bună, potrivit apropo.ro.

Acţiunea din această vară a lui Oreste ar putea fi picătura care să umple paharul, acesta riscând să fie renegat de biserică. „Nu că ar fi fost vreun dubiu privind orientările păgâne şi oculte ale lui Oreste, însă am văzut că încă nu s-au dumirit toţi şi încă mai este invitat la emisiuni radio de către preoţi ortodocşi. Iar faptul că este acceptat la o facultate ortodoxă, fiind un lepădat de Hristos, constituie o gravă greşeală, căci acest şarpe se va întoarce cândva împotriva Bisericii„, scrie site-ul saccciv.wordpress.com, un site de referinţă în lumea ortodoxiei.

Citeşte şi: RĂZBOI TOTAL între Mircea Badea şi Oreste. Vezi cum s-au JIGNIT cei doi pe Facebook