Povestea ORAŞULUI în care locuitorii TRĂIESC în PEŞTERI, în SUBTERAN: Avem magazine, hoteluri, baruri FOTO

Locuitorii unei localităţi din Australia, aproape 1.700 de oameni, au ales să trăiască în grote săpate în rocă, deoarece temperaturile de afară erau mult prea ridicate. Astfel, la zeci de metri sub pământ, se găsesc baruri, hoteluri şi locuinţe.

13 iun. 2015, 11:11

La prima vedere, localitatea Coober Pedy, casa a peste 1.695 de oameni, pare un oraş fantomă, nelocuit şi părăsit de zeci de ani. Cu toate acestea, oamenii îşi petrec cel mai mare timp din viaţă în subteran, acolo unde se află sufletul oraşului, fiind numeroase hoteluri, restaurante şi biserici, toate la 30 de metri sub pământ, potrivit Mirror.

Citeşte şi Oraşul din CATACOMBE. El a fost ascuns de comunişti după cutremurul din 1977

Un fotograf a vizitat acest oraş, care este principalul exportator de opal şi alte câteva peitre preţioase, şi a surprins o serie de imagini inedite cu viaţa locuitorilor.

Temperaturile mereu depăşesc 40 de grade Celsius, mai ales în lunile de vară, în timp ce în subteran este mereu o temeratură perfectă, fiind aer din belşug cu o ventilaţie de aur naturală. Majoritatea rezidenţilor locuiesc în case subterane, alături de alte câteva hoteluri şi restaurante. Cu toate acestea, există şi câteva baruri şi magazine la suprafaţă„, a declarat fotograful, uimit de ceea ce a descoperit.

Citeşte şi Inedita POVESTE a oraşelor SUBTERANE din Turcia, săpate în STÂNCĂ, ce adăposteau ZECI de MII de oameni VIDEO