PSD a AMÂNAT decizia în cazul lui Liviu Dragnea. Ce variante s-au discutat la partid

Conducerea PSD nu a luat, luni, o hotărâre în cazul lui Liviu Dragnea, condamnat în Dosarul Referendumului, amânând hotărârea pentru miercuri. Dragnea urma să îşi depună, în faţa colegilor, mandatul de preşedinte executiv. Potrivit România TV, varianta discutată în PSD este autosuspendarea lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar acesta să rămână coordonator al campaniilor electorale ale partidului.

RomaniaTV.net
18 mai 2015, 09:14
PSD a AMÂNAT decizia în cazul lui Liviu Dragnea. Ce variante s-au discutat la partid

Social-democraţii nu au luat, luni, o decizie în şedinţa Biroului Permanent Naţional, unde se aştepta ca Liviu Dragnea să îşi depună mandatul de preşedinte executiv.

Hotărârea a fost amânată pentru miercuri, când va avea loc Comitetul Executiv al partidului, programat să înceapă la ora 16.00.

Liviu Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. 

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea, la sediul PSD: Pentru mine demnitatea este mai importantă decât orice funcţie

Luni dimineaţa, Dragnea a anunțat că pentru el este mai importantă demnitatea decât orice funcție.

„Le mulțumesc pentru susținere și slolidaritate numai că pentru mine demnitatea este mai importantă decât oricare funcție. Poți și ca membru simplu să ajuți partidul dacă ai o oarecare experință”, a declarat Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI Florin Iordache, despre Liviu Dragnea: PSD are nevoie de el. A demonstrat că este un foarte bun organizator

Liviu Dragnea rămâne deocamdată în conducerea partidului, până la decizia de miercuri. Potrivit România TV varianta discutată, luni, la partid a fost autosuspendarea lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar coordonator al campaniilor electorale ale partidului.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul „Referendumul”.