SCENE INCREDIBILE la judecătorie: Prostituatele au făcut gesturi obscene în faţa camerelor VIDEO

Scene-şoc într-o instituţie a statului. Magistraţii au audiat-o, joi, pe femeia care şi-a pus fiicele să se prostitueze, iar o parte dintre fete, venite la instanţă, au făcut un adevărat scandal.

RomaniaTV.net
10 sept. 2015, 13:09
SCENE INCREDIBILE la judecătorie: Prostituatele au făcut gesturi obscene în faţa camerelor VIDEO

Fetele majore chemate sa dea explicatii au fost protagonistele unor scene incredibile. Una dintre ele si-a dat jos lenjeria intima aratandu-le posteriorul jurnalistilor, iar o alta a sarit la bataie cu o curea, nu inainte de a-i aplica o geanta in cap unuia dintre cameramani.

Spiritele au fost potolite in cele din urma de jandarmi,  scrie opiniatimisoarei.ro. Mama fetelor care le-a obligat sa se prostitueze va ajunge in arestul IPJ. Judecatorii au decis sa o aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Fetele au fost audiate, impreuna cu mai multi clienti, care au beneficiat de serviciile lor. Doua dintre copile, minore, au fost preluate de Protectia Copilului. La fel s-a intamplat si cu alti doi copii de-ai femeii, minori si ei. In total, aceasta are 8 copii.

Femeia in varsta de 42 de ani a fost prinsa de politisti dupa ce, vreme de mai multe luni, si-a pus propriile fiice sa se prostitueze. Anchetatorii au retinut-o pe mama proxenet in urma unei perchezitii, din casa acesteia fiind ridicate mai multe telefoane mobile, cu ajutorul carora erau racolati clientii.

CITEŞTE ŞI ŞOCANT: Copile de 13 şi 14 ani, trimise de mamă să se prostitueze