Transfer SURPRIZĂ la Steaua. ANUNŢ OFICIAL

Valentin Lemnaru a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul cu clubul de fotbal Steaua Bucureşti, a anunţat campioana României pe site-ul său oficial.

25 iul. 2014, 07:48
Transfer SURPRIZĂ la Steaua. ANUNŢ OFICIAL

Valentin Lemnaru va purta tricoul cu numărul 19 şi a participat, vineri dimineaţa, la primul antrenament alături de noii săi colegi. Lemnaru va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă care se va desfăşura, vineri, începând cu ora 12:00, la Stadionul „Steaua”.

„Faptul că m-am transferat la campioana României reprezintă un mare pas înainte în cariera mea şi sunt onorat pentru faptul că am ajuns la Steaua. Le mulţumesc tuturor celor de aici pentru încrederea pe care au avut-o în mine şi voi face tot posibilul să le-o răsplătesc. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi sper să mă integrez cât mai repede în colectivul de la Steaua. Sper ca prin evoluţiile mele să ajut echipa şi să le aduc, alături de noii mei colegi, foarte multe bucurii tuturor suporterilor Stelei”, a declarat Lemnaru pentru site-ul oficial al noii sale echipe.

Valentin Lemnaru s-a născut pe 24 iunie 1984, la Lehliu, şi a făcut junioratul la Sportul Studenţesc. Între 2001 şi 2005 a fost legitimat la Politehnica Timişoara, unde a întâmpinat mai multe probleme şi chiar şi-a întrerupt cariera de fotbalist. În 2005 a ajuns la Dunărea Călăraşi, în 2006 s-a transferat la Dinamo, pentru care a evoluat într-o singură partidă şi a câştigat un titlu de campion. Nu a reuşit să se impună în Şoseaua Ştefan cel Mare şi a fost împrumutat, în 2009, la Astra Ploieşti. În acelaşi an s-a transferat de Universitatea Cluj, cu care a promovat în prima ligă şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. S-a transferat în 2011 la Pandurii Tg Jiu, echipă cu care a devenit vicecampion în 2013 şi pentru care a înscris 15 goluri. În sezonul trecut a revenit la Universitatea Cluj, fiind esenţial în lupta pentru evitarea retrogradării, prin cele 13 goluri înscrise, fiind al doilea marcator al Ligii I, după golgheterul Liviu Antal (FC Vaslui).