Un poliţist din Mehedinţi, cercetat după ce a pus la cale un plan mafiot

Plan de mafiot al unui poliţist din Mehedinţi. Implicat într-un accident, el a mutat locul impactului ca să poată să-şi repare maşina pe banii firmei de asigurări.

22 dec. 2015, 09:47
Un poliţist din Mehedinţi, cercetat după ce a pus la cale un plan mafiot

Adjunctul şefului de post din comuna Corlăţel a comis mai multe infracţiuni, pentru care a fost trimis în judecată. Totul a început în momentul în care i-a împrumutat unui prieten autoturismul său, deşi nu avea poliţă RCA. Ghinionul a făcut ca prietenul poliţistului să facă un accident de circulaţie în urma căruia un alt autoturism să fie grav avariat.

În momentul acesta a intervenit poliţistul care a comis ilegalitate după ilegalitate. A eliberat în fals o autorizaţie de reparaţie a maşinii avariate. A întocmit documente potrivit cărora accidentul a avut loc în raza sa de competenţă. Mai mult, poliţistul l-a convins pe prietenul său şi pe celălalt şofer să declare o altă oră a accidentului, astfel încât să aibă timp să facă o poliţă RCA.

În baza acestor documente, compania de asigurări a decontat reparaţia maşinii avariate, în valoare de aproape 3.300 de lei.

Totul a ieşit însă la iveală atunci când pe fir au intrat ofiţerii DGA. Acum, cazul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Mehedinţi.

Citeşte şi Fostul şef al Poliţiei Rutiere Suceava a fost trimis în judecată de DNA. E acuzat de abuz în serviciu